Keystone logo

7 Master Program i Botanik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Biovetenskap
 • Botanik
Studiefält
 • Biovetenskap (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Botanik

  Att tjäna en magisterexamen är en pedagogisk prestation på grundnivå som vanligtvis tar minst två år att gå i skolan heltid. Studenter som tjänar en magisterexamen kan kunna dra nytta av de personliga och professionella möjligheter som främjar deras utbildning kan ge.

  Vad är en master i botany? Detta akademiska program ger studenterna de färdigheter och kunskaper de behöver för karriär inom biovetenskap med inriktning på växtliv. Eleverna lär sig om de biokemiska processer som är involverade i allt växtliv, såväl som de inneboende strukturerna, evolutionsutvecklingen och egenskaperna hos olika former av växter, från en mikroskopisk svamp till ett jätte lövträd.

  En master i botanyprogram kan vara till nytta för studenterna, eftersom de lär sig hur man gör egen forskning, hur man ger professionella presentationer och hur man analyserar växtprover effektivt.Dessa färdigheter kan hjälpa till att förbereda studenterna för hårdheten på sin framtida arbetsplats.

  Varje skola som erbjuder ett magisterprogram i botanik kommer att skilja sig från sina krav, och därmed kan kostnaden också skilja sig åt. Studenter uppmanas att fullt ut undersöka deras framtida skol- och magisterprogram innan de börjar sin examen.

  Graduating med en mästare i botanik hjälper till att förbereda studenter för karriär inom vetenskap, utbildning, forskning, bevarande, utveckling, regering eller farmakologi. Studenter kan välja att arbeta som botaniker som studerar växter i avlägsna skogar, som forskare studerar klimatpåverkan på skogar eller bioteknik som hjälper till att utveckla nya läkemedel och behandlingar med växter och örter. Studenter som är särskilt passionerade om botanik kan välja att tjäna en doktorsexamen efter en magisterexamen så att de kan koncentrera sina studier inom ett visst område.

  Skolor kan erbjuda online- eller distansutbildningskurser för botanikstudenter, så att de kan tjäna sina magisterexamina oavsett deras geografiska läge. För att hitta ett examenprogram som fungerar för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.