Keystone logo

42 Master Program i Branding 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i marknadsföring
 • Marknadsföring
 • Branding
Studiefält
 • Studier i marknadsföring (42)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Branding

  Många elever som ingår i en magisterexamen har nyligen genomfört en kandidatexamen i ett relaterat fält. Genom att slutföra detta program tillåter studenterna att specialisera, förskott eller ta emot högre löner inom sina valda karriärer. En magisterexamen är nästa utbildningssteg mot doktorsavhandling.

  Vad är en Master i Branding? Denna typ av program fokuserar på strategier som etablerar starka relationer mellan varumärkena av produkter eller tjänster och slutkonsumenten. Eleverna lär sig att bygga och hantera starka varumärken för att hjälpa organisationer att konkurrera på marknaden. Brandinganalys, marknadsstrategier, kommunikation och affärsverksamhet ingår i kursen. Konceptuella teorier och fallstudier används ofta för att främja förståelse för tillämpningen av kunskap i verkliga situationer.

  Specialisering inom branding främjar studentens beslutsfattande färdigheter, praktisk och teoretisk kunskap om globala marknadsföring och affärsstrategier. Dessa är användbara inom denna krävande industri men överför även till andra affärsområden som projektledning och försäljning.

  Över institutioner kan det vara svårt att förutse kostnaden för att tjäna en examen. Avgifter, undervisning och kurs kan variera beroende på praktik, forskningsprojekt och andra alternativ som kan vara tillgängliga. Noggrann granskning av ett visst program kan hjälpa till att definiera ett kostnadsintervall och ge en allmän uppfattning om den totala kostnaden.

  Märkeschefer hittar ofta positioner inom kommunikationsbyråer och internationella marknadsförings- och varumärkesföretag, såväl som statliga och ideella organisationer. PR och försäljningschefer, produktchefer och marknadsföringskonsulter har ofta en magisterexamen. Många professionella organisationer kräver en varumärkesspecialist för att skapa den offentliga bilden för företaget. Rekrytering är vanligt, och många studenter hittar positioner före examen.

  En individ kan anmäla sig till ett mästerskapsprogram för brandnivå överallt i världen. Online-alternativ är också tillgängliga för dem som inte ligger nära ett universitet som har detta program och kan inte flytta. För att starta processen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.