Keystone logo

11 Master Program i Buddhistiska studier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Teologi
 • Buddhistiska studier
Studiefält
 • Humaniorastudier (11)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Buddhistiska studier

  En magisterexamen är en avancerad högskoleexamen, som vanligtvis börjat efter att ha tjänat en kandidatexamen. En kandidatexamen indikerar en hög nivå av professionellt vetenskapligt arbete, och är vanligtvis fullbordat på ett till tre år.

  Vad är en mästare i buddhistiska studier? Genom en master i buddhistiska studier kommer studenterna att få en hög kunskap om de historiska, sociala och kulturella inställningarna från vilka buddhistiska texter och kultur har uppstått. Program med en andlig koncentration lär eleverna genom medling och rituella metoder i kurser som introduktion till buddhistisk meditation. Vissa tvärvetenskapliga metoder kombinerar buddhistiska studier med södra och sydostasiatiska studier. Kurser i dessa program kan omfatta Buddhismhistoria i Indien och Tibet eller Introduktion till klassiskt tibetanskt språk.

  Kandidater med en master i buddhistiska studier kommer att få en välrundad kunskap om Buddhismens personliga, sociala och akademiska tillämpningar, förbättra deras förmåga att utbilda och interagera med sina samhällen. En magisterexamen kan också användas som ett steg till ett doktorandprogram.

  Den tid som krävs för att slutföra en master i buddhistiska studier beror på en studerandes kunskaper om språk och religion. Programmets längd påverkar mycket kostnaden. Kontakta universitet och skolor med program som intresserar dig för mer specifik information om kostnader.

  En mästare i buddhistiska studier kommer att förbereda eleverna att bli utövare eller översättare eller att arbeta med buddhistiska samhällen och forma budskapets bildande och förståelse. Några av dessa positioner är utvecklade till stöd för buddhistiska samhällen. Andra är utformade för att hjälpa dem utanför det buddhistiska samhället att få en bättre förståelse för buddhismen, dess historia och de människor som övar det. Många människor som väljer att fortsätta en mästare i buddhistiska studier går vidare till ett doktorandprogram. Med doktorsexamen kommer människor att kunna bli forskare och lärare på universitetsnivå.

  Programmen kan variera från en institution till den andra, beroende på vilken studie du väljer. För att hitta en master i buddhistiska studier som passar dina behov, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.