Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 32 Masterexamina i Byggnadsteknik 2023/2024

32 Master Program i Byggnadsteknik 2023/2024

Översikt

En magisterexamen erhålls av en person som redan har tjänat sin grundutbildning. Magisterprogrammen är utformade för vidareutbildning inom ett studieområde, så att studenterna förhoppningsvis kan expandera sina arbetsutsikter.

Vad är en master i byggteknik? Programmet syftar till att hjälpa individer att bli kompetenta byggförvaltare som kan styra utvecklingen av infrastrukturer. Studenter som bedriver denna examen kan lära sig mer om projektledning, planering och schemalagshantering, kostnadshantering och kvalitetshantering. Kurser i programmet kan fokusera på att undervisa studenter hur man använder dataprogram för att skapa konceptuella mönster.

Personer som bedriver denna kurs kan ha möjlighet att utveckla flera användbara färdigheter och drag. Eleverna kan finslipa sina analytiska förmågor, vilket kan vara användbara på alla delar av sitt liv. Dessutom kan eleverna utveckla starka planerings-, schemaläggnings- och kostnadshanteringsförmågor, som vart och ett kan gynna både deras personliga och professionella liv.

Kostnaden för en forskarutbildning inom byggteknik varierar från universitet till universitet. Priset faller i hög grad under studiens varaktighet, vilket skiljer sig åt för varje individ.

Eftersom kurser i detta program allmänt fokuserar på att undervisa enskilda ingenjörs- och projekthanteringsprinciper som kan användas inom byggbranschen, kan individer med forskarutbildning inom byggteknik finna lycka inom det aktuella området. Karriär inom branschen varierar och kan innefatta byggnadschef, civilingenjör och miljöingenjör. Kandidater kan arbeta med entreprenörer, byggnadsarbetare eller stadsdesigners, och deras dagar kan spenderas bakom ett skrivbord, på fältet eller en blandning av båda.

Många universitet erbjuder kurser som i slutändan kan leda till en magisterexamen inom byggteknik. Många program är strikt online eller strikt i klassrummet, medan vissa erbjuder en kombination. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Byggnadsteknik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (32)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat