Keystone logo

4 Master Program i Byggnadsunderhåll 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Konstruktion
 • Byggtjänster
 • Byggnadsunderhåll
Studiefält
 • Konstruktion (4)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Byggnadsunderhåll

  Efter avslutad grundutbildning kan studenterna fortsätta sin utbildning genom att uppnå en magisterexamen. Även om det kan ta två eller flera år att slutföra, kan den kompletterande avancerade utbildningen ge studenten möjlighet att specialisera sig i ett föredraget studieområde.

  Vad är en master i byggnadsunderhåll? Eftersom innovativ teknik fortsätter att integreras i byggnadsdesign, kan denna avancerade examen ge akademiker den information som behövs för att upprätthålla friska, energieffektiva byggnader. Förutom att studera hållbara arkitektoniska designelement kan eleverna också spendera tid som fokuserar på hur människor interagerar med byggnadsmiljöer, vilket maximerar hälsan och komforten för passagerarna. Andra kurser inom examen kan vara inriktade på statlig reglering, byggkoder och miljöpåverkan.

  Kandidater lär sig ofta hur man maximerar prestanda för byggnadskomplex, inklusive att lägga till uppgraderingar till byggnader som inte ursprungligen är utformade för resurseffektivitet. De kan skärpa skriftliga och muntliga kommunikationsförmåga och möjligheten att förklara komplexa tekniska detaljer till tillsynsmyndigheter eller andra intressenter som saknar teknisk bakgrund.

  Kostnaden för att slutföra en doktorsexamen kan variera beroende på längd på examensprogrammet, skolorten, typerna av innehåll som erbjuds och om klasserna tas på campus eller på distans. Kostnader kan också påverkas beroende på skolans rykte inom det valda ämnesområdet.

  Kandidater kan bli kommersiella fastighetsförvaltare, ledande byggnadsingenjörer eller underhållsdirektörer för enskilda byggnader till spridda komplex med fleranvändningsstrukturer, som innehåller olika generationer av teknik. Andra väljer att vara konsulter med arkitekt- eller ingenjörsföretag som specialiserar sig på nybyggnation eller renoveringsprojekt. När de kombineras med ett intresse för företagsledning kan utexaminerade bli ägare och verkställande direktörer i sina egna arkitekt- eller verkstadsföretag. Med intresse för att arbeta inom den offentliga sektorn kan akademiker ansluta sig till statliga byggnadsavdelningar som senioranalytiker, tillsynsmyndigheter eller efterlevnadsadministratörer.

  Graduate grader kan tjäna på person, online eller i kombination med praktikplatser och studentkonsultationsmöjligheter. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.