Keystone logo

63 Master Program i Byggteknik 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Ingenjörsstudier
  • Väg- och vattenbyggnad
  • Byggteknik
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (63)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Byggteknik

En magisterexamen är en studieperiod som vanligtvis tas över en och en halv till tre år och syftar till att förbättra och klargöra tidigare utbildning eller yrkeserfarenhet. Det kan innebära fokuserade klasser, forskning och praktiskt fältarbete.

Vad är en master i strukturteknik? Strukturteknik är i allmänhet studien av hur kraften påverkar materialet. Att göra en relativt korrekt förutsägelse om beteendet hos komplexa strukturer under belastning, som dammar som håller vatten eller höghus i blåsiga förhållanden, tenderar att kräva både expansiv kunskap och uppmärksamhet på kritiska detaljer. En master i strukturteknikprogrammet försöker vanligtvis förbereda akademiker för att göra sådana förutsägelser genom undersökningar av vätskemekanik, ändliga element, systemmodellering och felmekanik. Valfria ämnen kan omfatta jordbävningsteknik, jordarbeten eller poromekanik.

Ingenjörsutbildning utvecklar ofta angelägen problemlösningsförmåga som hjälper utbildare att ta itu med något logiskt pussel som de möter. Mer specifikt, förstå hur specifika material beter sig under kraft kan hjälpa ingenjörer att utveckla effektivare broar, vägar eller till och med rymdskepp. På en karriärnivå kan en nuvarande yrkesutövare använda det raffinerade fokuset på detta masterprogram för att främja sin eller hennes ställning.

En ingenjörs masterprogram kräver ofta lite laboratoriearbete eller avancerad modelleringsteknik, och som sådan kan det kosta mer än grader i konsten. Det är ofta bäst att kontrollera kostnaden för undervisning med varje skola direkt.

En akademiker med akademisk erfarenhet kan bara hitta anställning på ingångsnivå. Regeringar använder ofta team av konstruktionsingenjörer för att analysera, utforma och genomföra offentliga byggprojekt. Erfarna ingenjörer kan använda en magisterexamen för att öka deras chanser att säkra en ledande position eller ett avancerat forskarjobb. De med lång erfarenhet kan tycka att förvärv av avancerad grad ger den trovärdighet som krävs för oberoende rådgivande och rådgivande ståndpunkter.

Strukturteknik är en viktig funktion i samhället och ett populärt ämne i universitet, vilket leder till många alternativ för potentiella studenter. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.