Keystone logo

26 Master Program i Byggtjänster 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Konstruktion
  • Byggtjänster
Studiefält
  • Konstruktion (26)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Byggtjänster

En magisterexamen typiskt intjänats efter slutförandet av grund kurser. Dessa högspecialiserade studier kan normalt slutföras inom ett par år, även om vissa program tar ett år eller mindre att slutföra.

Vad är en Master i Building Services? Att bygga tjänster är ett brett fält som innehåller inslag av elektrisk och mekanisk ingenjörskonst och folkhälsa. Magisterexamen är ofta mycket specialiserade, så att eleverna kommer ofta väljer ett fokusområde från som design, material sourcing eller projektledning ämnen. Kurser kan omfatta branddetektering och förebyggande, åskskydd, och elförsörjning och distribution. Studenterna kommer att lära sig att förbättra de nuvarande byggnader och metoder som kan användas för konstruktion av nya strukturer.

Fördelarna upplevde när tjäna en magisterexamen åtnjuts av många studenter. Studenterna kommer att lära sig en mängd olika färdigheter som kan tillämpas på arbetsplatsen.På grund av de mycket praktiska moment i denna grad kan det leda till lukrativa anställning.

Kostnaden för en Master i Installations beror på var du få din examen och typ av institution som utfärdar det. En master kan normalt tjänas i en kort tid, vilket påverkar kostnaderna. Varje program kommer att ha varierande kostnader, så kontakta skolan direkt för mer information.

Värme, ventilation och luftkonditionering, elteknik och konstruktion är alla branscher som kan ha möjligheter för studenter som har tjänat en Master i Building Services. Karriärer inom dessa områden är ofta lönsamma och ger möjlighet till avancemang, några kommer också att inkludera möjligheten att resa utomlands. Vissa jobb kan omfatta tillsyn struktur konstruktion, design och utveckling av elektriska system, och energibesparande metoder för konstruktion.

Om du är redo att avancera din karriär och lära spännande information om ditt område, ansöka om magisterprogram på nätet idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.