Keystone logo

1 Master Program i Catering 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Livsmedelsvetenskap
 • Mat och dryck-verksamheter
 • Catering
Studiefält
 • Livsmedelsvetenskap (1)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular education type

  Popular locations

  Master Program i Catering

  Tjänar en magisterexamen är ett utmärkt sätt att få fart din karriär och ange en mer framgångsrik och framskjuten position. Att delta i en masterprogrammet måste du först tjäna en kandidatexamen. Studenter som väljer att fortsätta sin utbildning har ofta en betydande fördel.

  Vad är en Master i Catering? I huvudsak tjänar en examen i catering förbereder eleverna för att driva en cateringfirma eller annan mat hotellföretag. Kurser brukar fokusera på tid och resurshantering, budgetering, marknadsföring, bokföring, lagerhantering och anställningspraxis. Det är viktigt att eleverna förstår att en examen i restaurangbranschen är mer liknar ett företag program än en kulinarisk ett. Det är ovanligt för kurser att fokusera på kunskaper om matlagning.

  Studera catering ger eleverna utmärkt tid ledningskompetens och förbereder dem att frodas i en verksamhet karriär.Forskare är intresserade av företagande gynnas också av att få ledning och ledarskap som de behöver för att börja sin egen verksamhet eller driva ett befintligt företag.

  De kostnader som är förknippade med att tjäna en magisterexamen i catering varierar ganska lite. Många faktorer, såsom skola och program att välja, liksom studielandet, påverkar undervisning och andra avgifter. Gör din forskning för att veta vad kostnaden blir för inskrivning.

  Det kan verka som catering är ett visst område i fokus som bara skulle göra det möjligt för några karriärmöjligheter, men det finns faktiskt många områden som catering grad akademiker kan uppnå, inklusive food service, mat marknadsföring, restaurang förvaltning, och catering förvaltning. Specifika positioner inkluderar gästfrihet chefer, anställningssamordnare, operatörer, marknadsförare, biträdande chefer och mattjänster. Catering är ett unikt område som erbjuder studenter många möjligheter.

  Om du är intresserad av en utbildning inom catering, komma igång idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.