Keystone logo

4 Master Program i Catering och management 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Hotell och turism
 • Hotell & Restaurang
 • Catering och management
Studiefält
 • Hotell och turism (4)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Catering och management

  Efter att ha tagit en kandidatexamen, kommer eleverna att vara kvalificerade att delta i en magisterprogram att fortsätta sina studier. Om du gör det kommer att ge dem avancerade färdigheter och kunskaper som gör att studenter att hoppa rakt in i en framgångsrik karriär inom sitt område.

  Vad är en Master i Mat Service Management? Genom att kombinera restaurangverksamheten kunskap och allmän verksamhet verksamhetskunskap, förbereder mat service management utbildningsprogrammet studenter att bli en chef eller operatör i en restaurang. Kurser kommer att omfatta marknadsföring, budgetering, resursförvaltning, och andra nödvändiga affärsmannaskap, liksom restaurang ledarförmåga, såsom interpersonell kommunikation, teamledarskap och krav matlagning.

  Magisterexamen gynna eleverna genom att förbereda dem för framskjutna positioner som inte skulle vara annars är möjligt.Högre löner kan tjänas och kommunikation och ledarskap som förvärvats är bra i alla aspekter av livet och arbete.

  Innan du registrerar dig på en matservering programledning, se till att forskningen kostnaden för flera program. Olika skolor, längder av studien och även studielandet kommer alla att påverka hur mycket det kostar att slutföra examen.

  Den vanligaste karriär du kan driva med en magisterexamen i mat service management är som en restaurang operatör eller chef. Detta ämnesområde är särskilt fördelaktigt om du önskar att bli en entreprenör och starta din egen matställe, även om det är lika effektivt fullfölja chefspositioner i befintliga restauranger. Bl a marknadschef, operatör, kundtjänstansvarig, eller catering manager. Det är också möjligt att göra karriär som en sanitet arbetare eller hälsoinspektören.

  De som är intresserade av att bli en ledare eller chef i en restaurang bör överväga om mat service management är rätt för dem. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.