5 Catering och management programs found
Filter
- Master
- Masterexamen (MSc)
- Masterexamen (MA)
- Hotell och turism
- Hotell & Restaurang
- Catering och management
5 Catering och management programs found
Filter
Utvalda
Universidade Católica Portuguesa – Porto
Master i livsmedelsteknik
- Porto, Portugal
Masterexamen (MSc)
Heltid
2 år
På Campus
Engelsk, Portugisiska
Livsmedelssektorn är nödvändig för att säkerställa samhällets kvalitet och utveckling. Trots den senaste utvecklingen av livsmedelssystemen närmar sig nu stora utmaningar. Exempel på dessa är 2030-agendan, utfärdad av FN med 17 hållbara utvecklingsmål (SDG), eftersom utveckling och hållbarhet för närvarande är på en kollisionsväg och COVID-19-pandemin. År 2050 kommer världen att behöva 60 procent mer mat, och med nedgången i produktivitetsnivåer är det osannolikt att detta mål kommer att uppnås, åtminstone om det inte sker någon förändring av det nuvarande livsmedelssystemet. I den meningen är det nödvändigt att skapa utvecklings- och innovationsstrategier för att öka jordbruks- och livsmedelsproduktionen hållbart, förbättra globala försörjningskedjor, minska livsmedelsförluster och avfall, minska miljöpåverkan, spara energi och säkerställa säker och näringsrik mat för alla.
Utvalda
University of Parma
Civilingenjör för livsmedelsindustrin
- Parma, Italien
Masterexamen (MSc)
Heltid, Deltid
2 år
Blandad, På Campus
Engelsk
Denna magisterexamen i maskinteknik skapades för att tillgodogöra sig det bästa som branschens egenheter har att erbjuda, det vill säga för livsmedelsindustrin som förenar aspekter av många olika discipliner.
Utvalda
Barcelona Culinary HUB
Master i restaurangledning och management
- L'Hospitalet de Llobregat, Spanien
Master
Heltid
12 månader
Distansutbildning
Spanska
Masterexamen i Restaurang Management syftar till att utbilda yrkesverksamma inom ledarskap, ledning och projektledning inom restaurangsektorn. Det erbjuder stark kunskap i tillämpningen av nya och framtida linjer inom restaurangbranschen och hur man återuppfinner traditionella modeller med innovativa gastronomiska förslag och/eller bländande affärskoncept. Å andra sidan lär den ut den strategiska och operativa visionen för denna typ av verksamhet och ger kunskap om den nya tekniken som används för restaurering.
Taylor’s University
Master of Philosophy (Matstudier)
- Subang Jaya, Malaysia
Master
Heltid, Deltid
18 månader
På Campus
Engelsk
Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar komponenter som forskningsfärdigheter, antropologi och sociologi av mat, förståelse för olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor på matnäring och folkhälsa och många fler.
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology
Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics (MAFMD)
- Los Angeles, Amerikas förenta stater
Masterexamen (MA)
Heltid, Deltid
32 timmar
Distansutbildning, På Campus
Engelsk
The Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics kommer att förbereda studenterna för att kommunicera principer och metoder för livslång näring relaterad till hälsa och livslängd samt utvärdera principer och metoder relaterade till friskvård. I slutet av detta program kommer akademiker att kunna implementera bästa praxis inom personalhantering relaterade till matserveringssystem och sitta för den nationella certifieringsnämnden för dietchefer (CBDM).
Populära examenstyper
Populära studieformat
Populära utbildningstyper
Master Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Catering och management
Efter att ha tagit en kandidatexamen, kommer eleverna att vara kvalificerade att delta i en magisterprogram att fortsätta sina studier. Om du gör det kommer att ge dem avancerade färdigheter och kunskaper som gör att studenter att hoppa rakt in i en framgångsrik karriär inom sitt område.
Vad är en Master i Mat Service Management? Genom att kombinera restaurangverksamheten kunskap och allmän verksamhet verksamhetskunskap, förbereder mat service management utbildningsprogrammet studenter att bli en chef eller operatör i en restaurang. Kurser kommer att omfatta marknadsföring, budgetering, resursförvaltning, och andra nödvändiga affärsmannaskap, liksom restaurang ledarförmåga, såsom interpersonell kommunikation, teamledarskap och krav matlagning.
Magisterexamen gynna eleverna genom att förbereda dem för framskjutna positioner som inte skulle vara annars är möjligt.Högre löner kan tjänas och kommunikation och ledarskap som förvärvats är bra i alla aspekter av livet och arbete.
Innan du registrerar dig på en matservering programledning, se till att forskningen kostnaden för flera program. Olika skolor, längder av studien och även studielandet kommer alla att påverka hur mycket det kostar att slutföra examen.
Den vanligaste karriär du kan driva med en magisterexamen i mat service management är som en restaurang operatör eller chef. Detta ämnesområde är särskilt fördelaktigt om du önskar att bli en entreprenör och starta din egen matställe, även om det är lika effektivt fullfölja chefspositioner i befintliga restauranger. Bl a marknadschef, operatör, kundtjänstansvarig, eller catering manager. Det är också möjligt att göra karriär som en sanitet arbetare eller hälsoinspektören.
De som är intresserade av att bli en ledare eller chef i en restaurang bör överväga om mat service management är rätt för dem. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.