4 Catering och management Master's degrees found
- Masterexamen (MSc)
- Masterexamen (MA)
- Master
- Hotell och turism
- Hotell & Restaurang
- Catering och management
- På Campus
- Europa2
- Asien1
- Nordamerika1
4 Catering och management Master's degrees found
Utvalda
Universidade Católica Portuguesa – Porto
Master i livsmedelsteknik
- Porto, Portugal
Masterexamen (MSc)
Heltid
2 år
På Campus
Engelsk, Portugisiska
ESB:s magisterexamen i livsmedelsteknik, riktar sig till dig som är intresserad av livsmedels- och bioprocessteknik, riskbedömning, processutveckling och kontroll, avancerade produktionssystem och tillhörande miljö- och sociala frågor. Denna specialisering leder akademiker till olika jobbmöjligheter inom en av de viktigaste sektorerna i Portugal och Europeiska unionen.
Utvalda
University of Parma
Civilingenjör för livsmedelsindustrin
- Parma, Italien
Masterexamen (MSc)
Heltid, Deltid
2 år
Blandad, På Campus
Engelsk
Denna magisterexamen i maskinteknik skapades för att tillgodogöra sig det bästa som branschens egenheter har att erbjuda, det vill säga för livsmedelsindustrin som förenar aspekter av många olika discipliner.
Taylor’s University
Master of Philosophy (Matstudier)
- Subang Jaya, Malaysia
Master
Heltid, Deltid
18 månader
På Campus
Engelsk
Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar komponenter som forskningsfärdigheter, antropologi och sociologi av mat, förståelse för olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor på matnäring och folkhälsa och många fler.
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology
Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics (MAFMD)
- Los Angeles, Amerikas förenta stater
Masterexamen (MA)
Heltid, Deltid
32 timmar
Distansutbildning, På Campus
Engelsk
The Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics kommer att förbereda studenterna för att kommunicera principer och metoder för livslång näring relaterad till hälsa och livslängd samt utvärdera principer och metoder relaterade till friskvård. I slutet av detta program kommer akademiker att kunna implementera bästa praxis inom personalhantering relaterade till matserveringssystem och sitta för den nationella certifieringsnämnden för dietchefer (CBDM).
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Populära studieformat
På Campus Master Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Catering och management
Vad är Food Service Management?
Food Service Management är verksamheten med att driva restauranger och andra livsmedelsrelaterade företag. Det handlar om allt från planering och budgetering, till beställning av leveranser och hantering av personal. Food Service Management är ett utmanande och givande karriärval för dem med en passion för mat och kundservice.
Vad kan jag göra med en examen i Food Service Management?
En examen i Food Service Management kan leda till en karriär inom livsmedelsindustrin, arbetar på restauranger, cateringföretag, eller andra livsmedelsrelaterade företag. Med en examen i Food Service Management, du har kunskapen att hantera en matserviceverksamhet från början till slut. Du lär dig färdigheterna för att vara ansvarig för allt från budgetering och menyplanering. att beställa leveranser och hantera personal.
Vilka typer av Food Service Management grader finns det?
Det finns många olika typer av Food Service Management-grader tillgängliga, från associerade examen till kandidatexamen och därefter. Varje typ av examen kommer att ge dig olika kunskaper och färdigheter som hjälper dig att lyckas i livsmedelsservicebranschen. Associate examen i Food Service Management tar vanligtvis två år att slutföra, och ge dig grunderna i att driva en matserviceverksamhet. Kandidatexamen i Food Service Management tar vanligtvis fyra år att slutföra, och ge dig mer djupgående kunskap om livsmedelsservicebranschen. Magisterexamen i Food Service Management finns också, vilket kan ta två till tre år att slutföra. Dessa program ger dig den mest avancerade kunskapen och färdigheterna som hjälper dig att lyckas i livsmedelsbranschen.
Vad ska jag studera under min Food Service Management-examen?
Under din Food Service Management-examen, du kommer att studera en mängd olika ämnen relaterade till livsmedelsserviceindustrin. Du lär dig mer om företagsledning, livsmedelssäkerhet, näring, och menyplanering. Du får också praktisk erfarenhet genom praktikplatser eller andra praktiska möjligheter. I slutet av ditt utbildningsprogram, du kommer att ha de kunskaper och färdigheter som behövs för att framgångsrikt hantera en matserviceverksamhet.
En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.
Lärande på campus hänvisar till att delta i klasser personligen. Det innebär vanligtvis att gå på traditionella klasser och föreläsningar, delta i gruppaktiviteter och personligen engagera sig med lärare och kamrater. Lärande på campus inkluderar också ofta tillgång till laboratorier, bibliotek och andra campusresurser som studentklubbar, kontor för karriärtjänster och fritidscenter.