Keystone logo

23 Master Program i Naturvetenskap Biologi Cellbiologi 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Naturvetenskap
  • Biologi
  • Cellbiologi
Studiefält
  • Naturvetenskap (23)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Naturvetenskap Biologi Cellbiologi

En populär examen för studenter som vill lära sig mer är en mästare. Studenter kan utveckla större inblick och kunskap om specifika områden inom sina studier, vilket hjälper till att förbereda dem för en karriär.

Vad är en Master i Cellbiologi? Detta program är utformat för studenter som vill gräva in i molekylärbiologi. Studenter kan typiskt välja mellan ett antal olika ämnen, som kan omfatta immunologi, cancer, nutida biofysik, kemisk biologi, mikrobiologi, växtbiologi, stamcellsbiologi eller farmakologi. Specifika klasser kan innefatta molekylär genetik, molekylärbiologi av DNA, däggdjursgenöverföring, bioetik, avancerad genetik, utvecklingsbiologi, neurobiologi eller immunopatologi. Eleverna lär sig i både klassrum och laboratoriemiljöer, och de flesta läroplaner innefattar utveckling av en uppsats.

Det finns många fördelar för dem som driver denna avancerade examen. Vissa färdigheter som kan utvecklas inkluderar kritiskt tänkande, uppmärksamhet på detaljer och förmågan att arbeta självständigt.

När det gäller att välja ett högskola bör eleverna förstå att undervisningen kan skilja sig kraftigt från en skola till en annan. Eleverna borde ringa och fråga om undervisnings- och andra avgiftskrav, såväl som om det finns stipendier, stipendier eller andra alternativ till ekonomiskt stöd.

Personer som tjänar sin magisterexamen i cellbiologi är berättigade till olika karriär inom medicin, botanik, bioteknik och genetik. Vissa specifika jobbtitel kan innefatta molekylärbiolog, biologlärare, laboratorie tekniker, forsknings specialist och cellbiolog. Arbetsgivare kan inkludera sjukvårdsinrättningar, universitet, privata laboratorier, forskningsinstitut, läkemedelsföretag eller regeringen. För ännu fler karriärmöjligheter kan vissa välja att fortsätta och fortsätta sin doktorsgrad.

Den perfekta skolan kan hittas i ditt grannskap, i ett annat land, eller tillgängligt via din dator. Använd vår omfattande databas för att söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.