Keystone logo

46 Master Program i Sport och motionsstudier Coaching 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Sport och motionsstudier
  • Coaching
Studiefält
  • Sport och motionsstudier (46)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sport och motionsstudier Coaching

En magisterexamen är ofta det första steget i att få en avancerad eller specialiserad yrkesställning. Dessa program tenderar att erbjuda specialiseringar för studenter som redan har förvärvat en kandidatexamen.

Vad är en master i idrottstrening? Dessa program fungerar från den testade hypotesen att förmågan att styra och motivera idrottare kan odlas genom noggrann studie och praktisk erfarenhet. Vanliga kurser omfattar ofta ämnen inom psykologi, idrottsteori och förebyggande av skador. Eftersom dessa program tenderar att fokusera på förvärv av coaching färdigheter, finns det också ofta praktiska övningar som involverar lagledarskap i en konkurrensutsatt miljö. Man kan också förvänta sig att få råd från framgångsrika tränare och branschfolk tillsammans med idéer från teoretiker och lärare. Forskning och utveckling av papper för publicering i professionella tidskrifter är ofta också ett fokus för dessa program.

Coaching färdigheter raffinerad i samband med att få en Master i Sports Coaching grad kan innefatta förmågan att motivera individer och grupper. De organisatoriska och kommunikationsförmåga som krävs för att slutföra de flesta masterprogrammen är ofta också användbara i en rad olika applikationer.

Coaching grader är ofta en betydande investering i en framtid. Se till att du känner till omfattningen av din investering genom att kontakta den berörda avdelningen vid varje institution innan du ansöker.

De flesta individer som bedriver en magisterexamen i detta ämne gör det med avsikt att bli idrottsman. Dessa är ledarskapspositioner som ofta kräver hög fysisk uthållighet och energi från kandidater. Nyutexaminerade kan hitta anställning som assistent tränare eller specialist tränare i ett område som är relevant för sin examen. Dessa individer guidar ofta idrottare med datastyrd rådgivning och kommunicerar med ledande tränare.

En kärlek till sport kan vara grunden för en framgångsrik akademisk karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.