Keystone logo

120 Master Program i Databehandling 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Teknologistudier
  • Databehandling
Studiefält
  • Teknologistudier (120)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Databehandling

När individer börjar arbeta mot en magisterexamen, kan de vanligtvis förvänta sig att spendera ett till tre år i skolan. Studerande fyller vanligtvis ett forskningsprojekt eller avhandling före examen. Kunskaper och färdigheter som erhållits från en doktorsexamen bereder en person för en högre betalande karriär eller för godkännande till ett doktorandprogram.

En individ med en doktorsexamen kan undra, vad är en Master i Computing? Denna typ av program ger kritisk kunskap om de digitala systemens roll och deras förvaltning inom organisationer. Beräkningsspråk och programmeringsspråk kommer att utvecklas på avancerad nivå. Kursen omfattar informationstekniska projektämnen, databashanteringsfrågor, etik, digital innovation, forskning och human / datorgränssnittet. Instruktörer fokuserar ofta på praktisk tillämpning av teorier inom området.

En student som slutför en datormästare uppnår en avancerad kunskapsnivå som direkt kopplas till potentiella karriärer. Problemlösning och hanteringsteknik förbereder studenterna för roller i administrativ kapacitet.

Computing är ett globalt fält och avancerade kurser finns nästan överallt i världen. Detta gör det svårt att fastställa en lista över kostnader eller förutse en genomsnittlig kostnad. Efter att ha bestämt vilket program som uppfyller det pedagogiska målet kan en individ kunna räkna med en grov uppskattning av det ekonomiska belopp som är nödvändigt för att bli examen.

Positioner som mjukvaruutvecklare och ingenjörer finns för närvarande över hela världen. Statliga myndigheter, militära operationer, offentliga och privata organisationer och universiteter kräver alla avancerade databehandling av anställda för att underlätta utformningen och utvecklingen av programvara och hårdvara och digital teknik. En kandidatexamen kan vara anställd i kvantkalkylering eller välja en karriär som forskningsingenjör, IT-chef eller affärsanalytiker.

Vissa studenter föredrar att delta i ett universitet på en fysisk plats, medan andra kräver flexibilitet i online-kurser. Läroplaner är tillgängliga för att möta en mängd olika utbildningsmål. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.