Keystone logo

19 Master Program i Datateknik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Datateknik
Studiefält
 • Teknologistudier (19)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Datateknik

  Att erhålla en masterexamen är en utmanande och givande process. Dessa avancerade grader kräver vanligtvis en eller två år av studier utöver en kandidatexamen. För att göra examen måste studenten vanligtvis slutföra ett slutprojekt som demonstrerar expertkunskap med ämnesmaterialet.

  Vad är en master i datateknik? Dessa program förstärker studentens förståelse av dators hårdvara och programvara. Eleverna lär sig att använda tekniken som ett verktyg för att styra information och förbättra resultaten. Kandidater lär sig också nya sätt att anpassa sina kunskaper till den snabbt växande datorindustrin. Utöver de tekniska möjligheterna lär sig dessa yrkesverksamma att leda andra lag av mindre erfarna tekniker. Ämnen som omfattas omfattar ofta teknik, nätverk och cybersäkerhet.

  Studenter förbättrar sina tekniska färdigheter i ett datateknologiprogram, men de lär sig också att tillämpa dessa färdigheter i en ledande roll.De kan utveckla bättre kommunikationsförmåga och projektledningsteknik. De kan också mer kunna förstå affärsbehov och utveckla rutiner som implementerar teknik snabbare och effektivare.

  Kostnaderna för dessa program kan variera. De som är intresserade bör kontakta de universitetsintyg som de överväger. Det är också viktigt för elever att budgetera för resor och levnadsutgifter.

  Efter avslutad master i datateknik har akademiker många karriärmöjligheter tillgängliga för dem inom teknologibranschen att designa och testa nya datorinformationssystem. De kan också hitta anställning med stora organisationer som IT-chefer eller projektledare. Vissa arbetar som konsulter eller ens går in i affärer för sig själva som frilansutvecklare. Det är också möjligt att så småningom arbeta i utbildning och träna nästa generation av datorteknik experter.

  Det finns många utmärkta program att välja mellan, och studenterna bör överväga online universitet. Det flexibla inlärningsformatet är perfekt för internationella studenter eller de som har tid eller logistikbegränsningar. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.