Keystone logo

55 Master Program i Datorkonst 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Konststudier
 • Datorkonst
Studiefält
 • Konststudier (55)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Datorkonst

  Överallt ser du ut idag, människor är beroende av datorer. Från smartphones till hands hos dem som väntar hos din favorithandlare med dig till datorerna som driver stora företag, klargör det stora antalet enheter att det här är digital ålder. Med antalet datorer där ute kommer en efterfrågan på konstnärernas arbete som kan använda dem, och därmed är en grad i datorkonst ett utmärkt val för digitalt inriktade konstnärliga individer.

  Vad är Computer Arts som en disciplin?

  Computer Arts hänvisar till någon form av konst som använder en dator, antingen för att producera eller visa konst. Detta kan köra spalten från videospel till webbdesign. Även traditionella konstformer kan ingå i Computer Arts eftersom nya verk skapas med hjälp av datorn.

  Vad är fördelen med att ta en examen i datorkun

  Datorer är integrerade för det moderna samhället, och de med en konstnärlig böjd bör förstå hur de påverkar konstens värld. Eftersom den digitala världen fortsätter att växa i betydelse kommer den att bli integrerad på ett ännu större sätt i konstens värld. En examen i datorteknik ger dig möjlighet att maximera dina konstnärliga talanger samtidigt som du omfattar detta faktum.

  Vad är typer av datortekniska discipliner?

  En Doktorsexamen ger dig möjlighet att studera ett brett spektrum av discipliner, och på kandidatnivå väljer du ofta bara en för att driva på djupet. Vissa är inriktade på underhållning, med animering, video, videospel och ljudkonst som alla finns i detta examensfält. Bilder, algoritmer, prestanda och digitala gallerier är också discipliner som faller i denna kategori. Du kan till och med välja att studera utveckling av webbsidor, CD-ROM eller DVD-ROM. Traditionella konstformer kan också hittas i Computer Arts-fältet, så det är en mycket mångsidig studieperiod.

  Wht tar en Computer Arts Degree Online?

  Om du överväger att tjäna en Masters i Computer Arts, kan online studie vara ett alternativ för dig. Computer Arts-fältet är en som passar bra för online-studier, och det finns flera program som hjälper dig att tjäna en examen på detta område. Att hitta en ger dig flexibiliteten att tjäna en examen i Computer Arts på ett tidsplan som fungerar för dig.

  Vad är karriärmöjligheterna när man tar en datorteknik?

  Med den stora efterfrågan på datorer och teknik i dagens värld är en examen i Computer Arts en som erbjuder utmärkt karriärpotential. På de flesta områden som involverar datorer är behovet av datortillverkare högt.Företagen behöver webbdesigners och grafiska artister för att hjälpa dem att skapa kampanjkonst. Nöjesföretag behöver datorbaserade artister för videospel och animationsskapande. Om du kan bilda ett kreativt fält som involverar datorer, kommer en grad i Computer Arts vara till hjälp, och en examen ger dig den utbildning, erfarenhet och portfölj du behöver vara konkurrenskraftig inom detta område.