Keystone logo

21 Master Program i Datornätverk 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Datavetenskap
 • Datornätverk
Studiefält
 • Teknologistudier (21)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Datornätverk

  Så många människor arbetar med datorer i dag. En enda hushåll kan ha datorer, mobila enheter, skrivare och även tv länkade med ett hemnätverk. Användare förstå kraften i nätverk, samt den potentiella komplexitet inställningar. Vissa av dessa användare registrera sig i en Master i datornätverk programmet för att få bevis som krävs för att kvalificera sig för en karriär inom nätverksadministration och support.

  Vad är en Master i datornätverk? Det är en avancerad examen som går utöver den informationsteknik (IT) färdigheter lärt som en del av ett kandidatprogrammet. Det handlar avancerad nätverks planering och genomförande, underhåll anslutning och moderna säkerhetsfrågor. Det gör det möjligt akademiker att planera flexibla, skalbara system för ett företag eller en organisation av praktiskt taget alla storlekar.

  Bland IT-proffs, herres utexaminerade inom datornätverk är bland de högst betalda och i de mest efterfrågan.Den ökande användningen av nätverk på världsmarknaderna skapar en ständig ökning av antalet nätverks yrkesverksamma behövs i branschen.

  Kostnader för ett datornätverk magisterprogram varierar kraftigt beroende på läroanstalten. Men bortsett från en bärbar dator, de flesta kostnaderna ligga enbart i undervisningen. Den datornätverk Programmet varar vanligtvis i flera år.

  Många akademiker arbetar i IT-avdelningar i stora företag. Nyutexaminerade börjar ofta med ett intensivt program för att lära den speciella hårdvara och mjukvara för företaget. Sedan finslipa sina färdigheter med en regim av felsökning arbetsuppgifter, ofta väntar på samtal för att hantera nätverks fel. Rutine akademiker deltar i systemspecifikation, integration och expansion. De designar hårdvara och välj programvaran för företagets system. I den moderna molnmiljö, för att många arbetar lasta IT-resurser på fjärrservrar.Vissa fungerar även i datacenter, ger molnresurser till andra.

  De som är intresserade av en Master i datornätverk kan hitta bra utbildningsinstitutioner över hela världen. Detta program är speciellt lämpad för dem på avlägsna platser som skulle föredra en online studieprogram. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.