Keystone logo

35 Master Program i Datorsäkerhet 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Teknologistudier
  • Informationsteknologi
  • Datorsäkerhet
Studiefält
  • Teknologistudier (35)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Datorsäkerhet

En magisterexamen är forskarutbildning som fördjupar din kunskap inom ett visst område. Många individer väljer att tjäna denna grad för att gå in i en ledning inom sin organisation.

Vad är en Master i datasäkerhet? En av de växande hoten i varje affär är att hacka på datorn. Du kan lära dig hur man skyddar privata data som lagras i molnet och på hårdvaran. En magisterexamen ger mer avancerad problemlösning som är specifik för ditt fält. Du lär dig att designa och utveckla lösningar för Internet med den senaste tekniken och arkitekturen. Med din examen kan du behöva slutföra en avhandling eller ett forskningsprojekt före examen. Många program erbjuder möjligheter till praktikplatser med privata organisationer att få verkliga erfarenheter som hjälper dig att starta din karriär.

Fördelarna med att tjäna en magisterexamen i datasäkerhet är mycket bredare än att bara öka din utbildning. Du förbättrar din konkurrenskraft i branschen, och du ökar antalet kontakter du har.

En magisterexamen tar normalt omkring två eller tre år att slutföra. Kostnaden för programmet varierar efter universitet. Eftersom kostnaderna fastställs av högskolan måste du fråga om studieavgifterna.

Med din mästare i datasäkerhet kommer du att ha många möjligheter till karriär. Både små och stora företag står inför datorhot. Varje bransch är utsatt för datahackning, och det är en av de största utmaningarna inom vården. Den internationella privata och offentliga sektorn behöver ingenjörer som kan hitta lösningar för att skydda sin information. En magisterexamen öppnar ofta dörren till ledningspositioner. Du kan välja att undervisa eller fördjupa din utbildning genom att driva en doktorsexamen i branschen.

Kom igång på din magisterexamen idag. Med en bakgrund i datateknik kommer du på väg till en specialiserad karriär på nolltid. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.