Keystone logo

12 Master Program i Datorsimulering 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Datavetenskap
 • Datorsimulering
Studiefält
 • Teknologistudier (12)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Datorsimulering

  En magisterexamen är en kurs av avancerad studie på ett högt specialiserat område. Vanligtvis påbörjad efter avslutad kandidatexamen, tar det ofta en till tre år att slutföra.

  Vad är en Master i datasimulering? Datorsimulering är en högteknologisk industri som har ett brett utbud av applikationer. Genom simulering skapar analytiker detaljerade virtuella system och undersöker hur de utför. Datorsimulering kan tillämpas inom många områden, inklusive klimatstudier, fluiddynamik och materialstudier. Beroende på var studenten väljer att koncentrera sig kan de läsa avancerade studier i atmosfärisk fysik, teoretisk kemi eller materialvetenskap. Datorsimuleringskurser är inriktade på databehandling, parallell databehandling och parallella algoritmer.

  Studenter kan dra nytta av en Master i datasimulering på ett antal sätt. De kommer att utveckla en innovativ attityd som hjälper dem att ha en karriär inom ett område som ofta ändras. De kan också lära sig mer moderna tekniker som kan ytterligare en redan etablerad karriär.

  Kostnaden för någon kandidatexamen kommer att påverkas av läget för universitetet eller högskolan som graden är förtjänad av och den tid det tar för att slutföra examen. Varje högskola som du är intresserad av kommer att kunna ge specifik information om kostnaden för en examen.

  Fältet för dator simulering är i hög efterfrågan, och studenter med en mästare kommer att kunna bedriva ett antal karriärer. Privatindustrin och många regeringar anställer simuleringsexperter. Ställpunkterna inkluderar flygplansplanerare, bankanalytiker, industriell ingenjör, simuleringsingenjör, produktdesigner och systemingenjör. Många analytiker kommer att spendera mycket av sin tid att konstruera och modifiera modeller för att få en bättre förståelse inom det företag de arbetar för. Det breda utbudet av professionella applikationer innebär att eleverna ofta kommer att utveckla sina datasimuleringsfärdigheter med en karriärväg som redan finns i åtanke.

  Många universitet erbjuder en rad program som ingår i det breda området för datasimulering. Om du är intresserad av att hitta en Master i datasimulering som passar dina intressen, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.