Keystone logo

23 Master Program i De fria konsterna 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Generella studier
 • De fria konsterna
Studiefält
 • Generella studier (23)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i De fria konsterna

  Att nå en magisterexamen tillåter ofta många studenter att expandera både sina akademiska och karriärhorisonter. Studenterna kan slutföra de flesta magisterexamen på mindre än tre år.

  Vad är en Master i Liberal Arts? Denna typ av program bedrivs typiskt efter att ha erhållit en kandidatexamen. Eleverna måste vanligtvis genomföra en rad akademiska kurser. Liberal arts program kan vara tvärvetenskapligt och fokusera på ämnen från en rad akademiska discipliner, såsom social, naturvetenskaplig och beteendevetenskaplig och humaniora. Kurser kräver ofta att studenter tillämpar kritiska tänkande färdigheter till komplexa frågor. Studenter kan behöva slutföra en avhandling för att demonstrera deras behärskning av ett specifikt ämne. Magisterexamen i liberal konst är attraktiva alternativ för de studenter som uppskattar möjligheten att skräddarsy sina lärandes erfarenheter till sina personliga inlärningsmål.

  Att tjäna en Master i Liberal Arts hjälper ofta kandidater att förbättra färdigheter som kan användas för att få anställning, kampanjer eller högre löner. Kandidater förvärvar vanligtvis effektiva kommunikationsförmåga, kritiska tänkande färdigheter och organisatoriska färdigheter.

  Kostnaden för att slutföra ett magisterprogram i liberal arts är beroende av många faktorer, såsom programvaraktighet och inskrivningsstatus. Särskild kostnadsinformation kan sökas direkt hos varje institution.

  De som tjänar en Master i Liberal Arts tycker ofta att de är mycket eftertraktade för avancerade karriärer. Beroende på fokus på en studerandes kurs kan han eller hon hitta en ställning som socialarbetare, sociolog eller personalresurs specialist, arbeta med människor och lösa interpersonella och samhällsfrågor. Kandidater kan också bli ekonomer, författare eller grafiska designers med hjälp av sina ekonomiska eller kreativa specialiseringar för att analysera världen.

  Att skaffa en mästare i liberal konst kan spela en nyckelroll i karriärutvecklingen. Institutioner för högre utbildning över hela världen erbjuder denna typ av program. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.