Keystone logo

5 Master Program i Konststudier Konsthantverk Dekorativ konst 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Konststudier
  • Konsthantverk
  • Dekorativ konst
Studiefält
  • Konststudier (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Konststudier Konsthantverk Dekorativ konst

&nbsp

När du tittar på en vackert konstruktion vas eller tallrik och undra på det intrikata carving, du drar nytta av den värld av konsthantverk. Om du älskar att skapa funktionella, men ändå vackra föremål, kan detta vara ett område av studien att överväga.

Vad är konsthantverk?

De konsthantverk avser konstruktion och tillverkning av estetiskt tilltalande, men funktionella, objekt. De delar av de dekorativa konst ses ofta i inredning. Eftersom de objekt som skapats genom konsthantverk är funktionella i naturen, är detta ämnesområde annorlunda konst, som producerar skönhet för skönhet 's skull ensam.

Vilka är fördelarna med att ta en Master i konsthantverk?

En Master i Dekorera Arts examen kommer att ge avancerad utbildning inom konsthantverk. Inredningsarkitekter och andra dekorativa konst proffs kan använda denna utbildning för att främja sina karriärmål.

Hur mycket kostar det att ta en Master i konsthantverk?

Din skola och det land som du väljer att studera i både kommer att påverka kostnaden för en Master i Decorative Arts examen.

Vilken typ av karriär förbättring kan du förvänta dig med en Master i konsthantverk?

Om du funderar på att ta en dekorativ konst karriär till nästa nivå, kan den omfattande utbildning som kommer med en mästare i konsthantverk grad ge den utbildning som behövs för att hjälpa till.

Varför ta en online Decorative Arts Course?

Konsthantverk lämpar sig väl för online-undersökning i vissa områden. Om du hittar en online-kurs som erbjuds i konsthantverk, kan du dra nytta av överkomliga priser och flexibilitet för dina studier.

Om att ta en Master i konsthantverk?

Skolor som erbjuder Master of Arts program erbjuder ofta dekorativa konst grader. Du kan hitta en Master of Decorative Arts på en av många universitet över hela världen.

Hur man ansöker till en Master i konsthantverk?

Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.