Keystone logo

53 Master Program i Design Management 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Designstudier
 • Design Management
Studiefält
 • Designstudier (53)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Design Management

  Studenter med en passion för konsten kan vidareutbilda sina karriärer genom att erhålla en magisterexamen. Denna typ av examen är ofta värdefull för att få höga betalande positioner och kan tjäna genom att studera heltid eller deltid.

  Vad är en Master i Design Management? Denna typ av examen fokuserar på att undervisa individer hur man skapar animerade bilder, grafik och videor med hjälp av avancerade designtekniker. Eleverna finjusterar sin disciplin genom att mastera datorprogram, studera olika historier av konstformen och utveckla en portfölj av originalverk som de kan använda för att få praktik. De får feedback från sina kamrater och professorer för att kritiskt analysera och förbättra sitt arbete.

  Kandidater från detta program har tillfredsställelse att få starkt kritiskt tänkande, problemlösning, ledarskap och ledarskap som kan hjälpa dem under hela sin karriär.Många industrier söker människor med bra interpersonella och tidskompetens som kan också tänka utanför lådan och skapa unika animationer.

  Kostnaden för en Master i Design Management beror på institutionen. Programmets längd kan variera drastiskt; Mest senast mellan ett och tre år. Det rekommenderas att studenterna kontaktar en institutions administrationskontor för att lära sig mer om kostnaderna.

  De flesta akademiker hamnar i film- eller förlagsindustrin på antingen permanent eller frilansbasis. De leder team för att säkerställa en framgångsrik slutförande av kundernas förväntningar. Filmindustrin har ett ständigt behov av animatörer för att arbeta på barnfilmer eller filmer med specialeffekter. Tidningar och tidningar rekryterar proffs för att rita illustrationer för artiklar eller webbplatser på nätet. Andra bestämmer sig för att undervisa i offentliga eller privata institutioner eller erbjuda en-till-en-instruktioner.

  Personer kan tjäna denna grad från institutioner runt om i världen och kan välja mellan online eller på campus kurser. För att komma igång, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.