Keystone logo

13 Master Program i Detaljhandel 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i management
 • Detaljhandel
Studiefält
 • Studier i management (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Detaljhandel

  Att arbeta i Retail Management, du behöver massor av arbetslivserfarenhet och möjligen en formell utbildning. Genom att föra en Master i Retail Management, kan du lära dig vad som krävs för att lyckas i näringslivet.

  &nbsp

  Vad är en Master i Retail Management? Designad för doktorander som har examen i gästfrihet, förbereder detta program att arbeta i någon av de olika detaljhandels yrken. Eleverna får kunskaper i företagsekonomi, visual merchandising och marknadsföring. De är också tillåtet att bedriva koncentrationer i händelse, livsmedel, eller detaljhandel service management. Klasser i redovisning och ekonomi är vanligtvis ingår i en program läroplan.

  &nbsp

  Du kan göra din Retail Management CV sticker ut genom att erhålla en magisterexamen. Även potentiella arbetsgivare i första hand fokusera på din tidigare arbetslivserfarenhet, kan din formell utbildning imponera på dem och öka dina chanser att säkra positionen.Eftersom efterfrågan på butiksjobb förväntas växa i framtiden, hitta arbete bör inte vara en svår process.

  &nbsp

  Det finns ett utbud av utbildningsprogram tillgängliga, och de flesta av dem tar två år att slutföra. Undervisningen varierar från skola till skola. Forskning eller kontakta en institution innan du ansöker för att fastställa kostnaden för inskrivningen.

  &nbsp

  En Master i Retail Management examen kan öppna dörren till ett antal professionella möjligheter. Många akademiker få arbete som merchandising chefer, köpa direktörer, marknadschefer och inköpschefer. Du kan också vara kvalificerad att ansöka om eventuella senior nivå befattningar. Med en magisterexamen, är du beredd att arbeta inom de flesta områden av besöksnäringen, särskilt de som rör marknadsföring, försäljning och inköp.

  &nbsp

  Det finns många internationella universitet som erbjuder program i detaljhandel.Det är också vanligt att människor att registrera sig i online-program. Förstå att många skolor kräver studenterna att ha minst två års arbetslivserfarenhet innan inskrivning. Om du är redo att skaffa din examen, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.