Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 5 Masterexamina i Detaljhandel 2023

5 Master Program i Detaljhandel 2023

overview

Att arbeta i Retail Management, du behöver massor av arbetslivserfarenhet och möjligen en formell utbildning. Genom att föra en Master i Retail Management, kan du lära dig vad som krävs för att lyckas i näringslivet.

&nbsp

Vad är en Master i Retail Management? Designad för doktorander som har examen i gästfrihet, förbereder detta program att arbeta i någon av de olika detaljhandels yrken. Eleverna får kunskaper i företagsekonomi, visual merchandising och marknadsföring. De är också tillåtet att bedriva koncentrationer i händelse, livsmedel, eller detaljhandel service management. Klasser i redovisning och ekonomi är vanligtvis ingår i en program läroplan.

&nbsp

Du kan göra din Retail Management CV sticker ut genom att erhålla en magisterexamen. Även potentiella arbetsgivare i första hand fokusera på din tidigare arbetslivserfarenhet, kan din formell utbildning imponera på dem och öka dina chanser att säkra positionen.Eftersom efterfrågan på butiksjobb förväntas växa i framtiden, hitta arbete bör inte vara en svår process.

&nbsp

Det finns ett utbud av utbildningsprogram tillgängliga, och de flesta av dem tar två år att slutföra. Undervisningen varierar från skola till skola. Forskning eller kontakta en institution innan du ansöker för att fastställa kostnaden för inskrivningen.

&nbsp

En Master i Retail Management examen kan öppna dörren till ett antal professionella möjligheter. Många akademiker få arbete som merchandising chefer, köpa direktörer, marknadschefer och inköpschefer. Du kan också vara kvalificerad att ansöka om eventuella senior nivå befattningar. Med en magisterexamen, är du beredd att arbeta inom de flesta områden av besöksnäringen, särskilt de som rör marknadsföring, försäljning och inköp.

&nbsp

Det finns många internationella universitet som erbjuder program i detaljhandel.Det är också vanligt att människor att registrera sig i online-program. Förstå att många skolor kräver studenterna att ha minst två års arbetslivserfarenhet innan inskrivning. Om du är redo att skaffa din examen, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

read_more

filters

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i management
 • Detaljhandel
fields_of_study
 • Studier i management (5)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format