Keystone logo

61 Master Program i Digital kommunikation 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Journalistik och masskommunikation
 • Kommunikation
 • Digital kommunikation
Studiefält
 • Journalistik och masskommunikation (61)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Digital kommunikation

  När du har slutfört en kandidatexamen program, är du sannolikt kvalificerad att fortsätta din utbildning genom att anmäla sig ett magisterprogram. Detta ger dig ett försprång i din karriär och förbereder dig att lyckas med relevanta avancerade kunskaper och färdigheter.

  Vad är en Master i Digital kommunikation? Digital kommunikation hänvisar helt enkelt att skicka och ta emot information via elektriska teknik, såsom datorer, telefoner och digitala skyltar. Eftersom detta är ett stort fält, de yrken som är möjliga är också ganska varierande, vilket innebär i fokus för studier kan variera lika mycket. Det är möjligt att ta kurser som rör datavetenskap, digital forskning, publicering, nya medier sändningar, och många andra digitala områden.

  Studenter som tar sig tid att specialisera sina studier för den karriär de hoppas att driva kommer sannolikt gynnas av en mycket specifik beredning.Dessutom, magisterexamen innehavare är ofta kunna tjäna en högre lön än de som bara har en grundexamen.

  Innan inskrivning, är det viktigt att ha en förståelse av kostnaden för att tjäna en magisterexamen i digital kommunikation. Programmet, skolan och studielandet du väljer alla påverka kostnader som krävs för att slutföra din examen.

  De typer av yrken som är möjliga med en Master i digital kommunikation är lika varierande som själva programmet. Om du är intresserad av multimedia eller design, kan du bli en webbutvecklare. Datavetenskap studenter är förberedda för karriärer inom datorsystem för förvaltning och informationsteknik specialister. Det är möjligt att arbeta i de flesta lägen i samband med filmproduktion, såsom redaktör eller utgivare. Dessutom har många företag önskar ett socialt nätverk expert för att hjälpa dem att skapa en online-närvaro.

  Om du är intresserad av digital kommunikation, hitta det bästa programmet för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.