Keystone logo

17 Master Program i Digitalisering 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Informationsteknologi
 • Digitalisering
Studiefält
 • Teknologistudier (17)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Digitalisering

  En magisterexamen strävar efter att bygga vidare på den information som erbjuds i kandidatexamen. Genom att erhålla en mästare får studenterna fördjupad kunskap om sina valda ämnen. Denna specialisering gör det möjligt för forskare att bedriva högre betalande karriärer som de annars skulle kunna.

  Vad är en master i digitalisering? Studenter som vill fortsätta med en Master i Digitalisering kan förvänta sig att studera hur man implementerar ny teknik i befintliga företag. Studenter tar ofta teknik, ekonomi och företagskurser för att lära sig skärningspunkten mellan dessa tre sektorer. Kandidater kan lära sig hur tekniska framsteg kan passa in i företagsstrukturer och den övergripande ekonomin. Det tar ungefär två år för studenter att slutföra dessa program.

  I strävan efter en civilingenjör i digitalisering kan eleverna förvärva färdigheter som de flesta arbetsgivare söker efter. Exempelvis har utexaminerade vanligtvis en stor förståelse för företagsledningen. Dessutom avslutar eleverna ofta dessa program med stellar dator och organisation färdigheter.

  Hur mycket en magisterexamen i digitalisering kommer att kosta beror på många faktorer. Framtida studenter behöver tänka på hur många krediter som krävs för att göra examen, kostnaden per kredit och räntan på alla studielån. Alla som överväger en magisterexamen bör konsultera enskilda universitet för att bestämma kostnadsuppskattningar.

  När världen blir mer beroende av teknik, kan utexaminerade med denna typ av utbildning vara i hög efterfrågan. Personer med en master i digitalisering kan fylla överordnade ledningspositioner i teknikfokuserade företag. Dessa chefer presidenterar ett team av människor som arbetar för att genomföra ny teknik. Kandidater kan också bli projektledare som övervakar enskilda projekt eller till och med programvaruingenjörer som skriver ny programvara. Dessutom kan personer med dessa magisterexaminer fungera som konsulter för flera stora företag i taget.

  Tekniken är överallt, och det är också Master i digitaliseringsprogram. Studenter kan välja att slutföra kurser online, på ett lokalt universitet eller i ett främmande land. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.