Keystone logo

7 Master Program i Scenkonst Musik Dirigering 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Scenkonst
  • Musik
  • Dirigering
  • Dirigering
Studiefält
  • Scenkonst (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Scenkonst Musik Dirigering

En magisterexamen är ett mycket eftersträvat mål för dem som vill bygga sin akademiska bakgrund och karriärmöjligheter. Studenter kan uppnå en högre nivå av kompetens inom ett smalare studieområde än i sina grundutbildningsprogram. Att tjäna en magisterexamen visar avancerad kunskap och färdigheter som arbetsgivarna värdesätter.

Konstnärliga studenter som letar efter nästa steg i sin karriär kan fråga: Vad är en master i att styra? Detta program syftar till att utveckla i eleverna perspektivet av en kreativ ledare inom konsten. Grundläggande kurser bygger på akademiska teorier om berättande genom prestanda och praktisk förståelse för samverkan med andra konstnärer, och under programmets gång kommer studenterna sannolikt att arbeta med egna styrprojekt. Läroplanen kan fokusera på att styra i teater, tv eller film.

Studenter som arbetar mot en mästare i styrning kan utveckla ledarskapsförmåga, avgörande inom vilket område som helst, men särskilt som regissör. De kan också finslipa sina förmågor vid analys och tolkning av texter och förmedla historia och mening genom en enhetlig estetik.

Att skaffa en Master i Direktör innebär vanligtvis två till tre års akademiskt och praktiskt arbete. Undervisningsutgifterna för de olika kurser varierar mellan skolorna, och de som söker studenter bör se till att undersöka detta när de bestämmer sig för en skola.

Oavsett om det är en film, en film eller en tv-show, är en regissör nödvändig för att hantera projektet. En mästare i styrning, tillsammans med annan formell utbildning och utbildning, fastställer referenser för ledande regissörer att sticka ut. Regissörens roll innebär att samråda med och förmedla mellan producenter, författare, skådespelare och andra arbetare, vilket skapar en enhetlig riktning som alla utför på sitt bästa. Styrelseledamöter i videomedia övervakar också produktionen för att övervaka kameramän och aktörer och bedöma huruvida en scenens ta gör skuren.

Många skolor runt om i världen ger program för att tjäna en Master i Direktion, med online-klasser som ett användbart alternativ för studenter. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.