Keystone logo

23 Master Program i Djurvård och djurvälfärd 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Biovetenskap
 • Djurvetenskap
 • Djurvård och djurvälfärd
Studiefält
 • Biovetenskap (23)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Djurvård och djurvälfärd

  En magisterexamen är ett bra alternativ om du vill fördjupa din utbildning utöver en kandidatexamen. Denna typ av program kan typiskt genomföras på ett till tre år och finns tillgängligt inom en rad olika ämnesområden.

  Du kanske är nyfiken: Vad är en mästare i djurvård och välfärd? Denna typ av program är utformat för att hjälpa eleverna att lära sig om att vårda, arbeta med och skydda alla sorters olika varelser. De som tar den här studiet kan kanske lära sig om ett antal ämnen, däribland biologi, ekologi, djurpsykologi, skogsbruk eller jordbruk. Eleverna kan välja att fokusera på en viss art eller miljö. De kan också lära sig mer om djur i allmänhet. Detta är ett utmärkt val om du tidigare har studerat biologi eller ett relaterat fält.

  En mästare inom djurvård och välfärd kan utrusta dig med ett antal färdigheter som kan gynna dig genom hela din karriär.Du kanske kan förbättra dina kritiska tänkande och problemlösningsförmågor samt viktiga tekniska färdigheter i samband med att ta hand om djur.

  Kostnaden för denna typ av examen beror på faktorer som programstruktur, undervisningsfluktuationer och materialkostnader. Var noga med att komma i kontakt med din utvalda institution för att få aktuell finansiell information.

  De som studerar djurvård och välfärd kan ha möjlighet att bedriva en rad olika karriärer. Till exempel kan en kandidat gå till jobbet som djuradferensspecialist, skötare, biologisk konsult eller miljökonsekvensanalytiker. Kandidater kan också ofta arbeta som djurhållare, bönder eller biologer, beroende på deras individuella färdigheter.

  Är du redo att komma igång på vägen mot en djurvårdsmästares examen? Allt du behöver göra är att söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.