Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 88 Masterexamina i e-Handel 2023

88 Master Program i e-Handel 2023

overview

Tjänar en magisterexamen kan avsevärt förbättra din förmåga att lyckas i din karriär. När du har genomgått grundläggande program, kan du vara berättigad att delta i en examen program och få ett försprång på din post-examen karriär.

Vad är en Master i e-handel? I den moderna dagen, företag förlitar sig på elektroniska lösningar för att göra allt från marknadsföring till ledningen effektivare. Studenter på området för e-handel lära sig om elektroniska medier som gör detta möjligt och affärssidan att förstå transaktionerna och verksamheten kommer de att bidra till att utveckla. Vanliga utbildningar inom teknik, ekonomi och informationsteknik.

Inom e-handel kombinerar tillämplig teknik med relevant affärsområde. Detta gynnar studenter genom att tillhandahålla en unik och mycket eftertraktade fokus.De kommer att vara beredda att ange avancerade karriärer, bli ledare, och njuta av högre lön än de skulle med en grundexamen.

Inlärning i en Master i e-handel program har olika kostnader. Vissa faktorer, såsom skola och program att välja, ändra undervisning och andra utgifter. Olika länder har också olika standardkostnader. Utforska en generös mängd olika program för att hitta den som passar bäst för dig och din ekonomiska och utbildningsbehov.

Det finns många fler karriärer inom e-handel än du kanske först misstänka. Om du är intresserad av marknadsföring och statistik, kan du bli en marknadsundersökning analytiker eller statistiker. Du kan ha fokus på multimedia design för att göra karriär inom webbutveckling och design. Dessutom är det möjligt att fokusera din e-handel program runt datavetenskap att bli en datorsystem analytiker eller informationsteknik manager.e-handel är en mycket anpassningsbar grad som kan tillåta dig att ha flera karriärmöjligheter.

Det bästa sättet att påbörja processen med att tjäna din Master i e-handel är att hitta en tilltalande program. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

read_more

filters

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Företagsekonomi
 • e-handel
fields_of_study
 • Företagsekonomi (88)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format