Keystone logo

34 Master Program i Ekonomisk politik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i juridik
 • Politik
 • Ekonomisk politik
Studiefält
 • Studier i juridik (34)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Ekonomisk politik

  De största aktörerna i en ekonomi gör störst inverkan på allmänna marknadsvillkoren. Regeringar, banker och privata företag behöver för att skapa strategier som fördelar begränsade resurser på det mest effektiva sättet. De med en Master i ekonomisk politik har den kompetens dessa organisationer är beroende av att analysera information och skapa effektiva program.

  Vad är en Master i ekonomisk politik? Detta är en avancerad examen som förbättrar utbildningen av studenter utanför forskarnivå. Den fokuserar på de stora teorier om ekonomi eftersom de hänför sig till politiska beslut. Eleverna utforskar ämnen som är viktiga för både mikro- och makroekonomisk perspektiv. Fokusområden inkluderar skattepolitiken, handelsavtal och offentliga program. Akademiker kan identifiera ineffektivitet och komma med förslag för att effektivisera funktionen av storskaliga organisationer.

  En examen kommer att ha utvecklat avancerade kritiskt tänkande och kommunikationsförmåga.Förutom att kunna analysera de potentiella resultaten av politiska förändringar, dessa elever lära sig att skapa detaljerade rapporter och presentationer som syntetiserar komplexa idéer till ett lättfattligt format. Dessa program ger också eleverna möjlighet att börja arbeta med de senaste mjukvaruverktyg för datainsamling och analys.

  Kostnaden för en Master i ekonomisk politik kommer att bero på den institution studenten väljer att delta. Det rekommenderas att studenterna kontakta antagnings avdelningar skolor som övervägs för mer detaljerad information om avgifter och undervisning.

  Akademiker är anställningsbara inom många områden. Efter att ha avslutat sina program, många har möjlighet att avancera i sina befintliga karriärer. Regeringar, banker och privata företag alla kräva tjänster av dessa akademiker. De få arbete som analytiker och konsulter. Vissa är framgångsrika i ledande roller för offentliga program.Andra väljer att fortsätta sina studier och slutföra en forskarutbildning. Dessa studenter är kvalificerade för karriärer inom akademiker.

  Det är viktigt att tänka på så många alternativ som möjligt innan beslut fattas om ett program. För internationella studenter och yrkesverksamma, ger online kurser utbildningsmöjligheter kvalitet som passar inom geografiska och schemaläggning begränsningar. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.