Keystone logo

44 Master Program i Ekonomisk utveckling 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i ekonomi
 • Ekonomi
 • Ekonomisk utveckling
Studiefält
 • Studier i ekonomi (44)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Ekonomisk utveckling

  En MSc eller Master of Science, är ett utbildningsprogram som kräver cirka två års heltidsstudie för att slutföra. Innan ett MSc-program startas måste studenten först ha fullgjort en kandidatexamen i ett liknande fält. Efter examen med en MSc kan eleverna hitta kvalificerade jobb som erbjuder bättre kompensation och möjligheter till framsteg.

  Vad är en MSc i ekonomisk utveckling? I detta forskarutbildning studerar studenter kurser inom makro- och mikroekonomi, kvantitativa metoder, handelsteori, politisk ekonomi, globalisering, mikrofinansiering och modellutveckling för att bättre förstå de ekonomiska utvecklingsteorierna och politiken som påverkar tillväxten och utvidgningen av samhällen över hela världen . Studerande kompletterar kurs samt ett slutligt forskningspapper eller projekt för att visa sin kompetens inom ekonomisk utveckling.

  Genom att tjäna sina MSc får studenterna kritiskt tänkande, kommunikation och innovativa problemlösningsförmåga som kan vara till nytta både för deras personliga och professionella liv. Kandidater lär också sig att tillämpa sin kunskap på verkliga problem för att skapa effektiv förändring.

  Kostnaden för att få en magisterexamen i ekonomisk utveckling kan variera ganska för varje elev och varje skola. Det rekommenderas att studenterna fullt ut forskar sin specifika skola och program och ansöker om stipendier vid behov.

  Personer som utexaminerar med en civilingenjör i ekonomisk utveckling är ofta i hög efterfrågan på positioner som stadsplanerare, utvecklingsprojektkoordinatorer och ekonomiska projektutvecklare, som arbetar för lokala eller internationella regeringar, privata utvecklingsföretag, byggnadsutvecklare eller till och med ideella och välgörande byråer.Många elever väljer att fortsätta sin utbildning efter examen med en magisterexamen och tjäna en doktorand så att de kan vidareutveckla sin forskning och förståelse.

  Att tjäna en MSc kan vara en steg-sten längs vägen för studenter som arbetar för att uppnå sina livsmål. Om du är intresserad av att vidareutbilda din utbildning, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.