Keystone logo

168 Master Program i Ekonomistyrning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i ekonomi
 • Finans
 • Ekonomistyrning
Studiefält
 • Studier i ekonomi (168)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Ekonomistyrning

  Många studenter vill ta sina kunskaper om finansiella transaktioner ett steg längre efter att en kandidatexamen och driva en magisterexamen i ekonomisk förvaltning. Studenter som vill skaffa sig en av dessa examina har ofta en djupgående förståelse av de finansiella marknaderna och tycker om att arbeta med ekonomi.

  En av de första frågorna eleverna har när de först introducerades till detta program är, "Vad är en Master i Financial Management?" Denna speciella examen ger studenterna möjlighet att bemästra ämnen som påverkar den finansiella välbefinnande i en organisation, som kapitalstruktur, utdelningar, risk och kassaflödesvärdering. Studenter kan vidta allmänna finansiera kurser utöver klasser som relaterar till investeringsbeslut, internationell corporate finance och globala ekonomi.

  Verksamheten finans fältet är extremt konkurrensutsatt.När eleverna fortsätta och få en magisterexamen i ekonomisk förvaltning, de kan skaffa sig de kunskaper och färdigheter som de behöver för att stå ut i denna konkurrensutsatta område och arbeta i en position som betalar dem en respektabel lön.

  Hur mycket det kostar att få denna typ av magisterexamen varierar kraftigt från institutionen och vad universitetsavgifter för undervisning. Dessutom, hur mycket det kostar att skriva in sig i ett av dessa program också beror på dess längd och placeringen av universitetet.

  Akademiker som avslutar en magisterexamen i ekonomisk förvaltning kan fungera för stora finansiella institutioner, medieföretag eller växande företag inom praktiskt taget alla branscher. De som får en av dessa examina kan också arbeta som finansanalytiker, personliga eller affärs finansiell rådgivare, kundansvarig, ekonomichef, ekonomisk examinator, eller i något annat läge som kräver en fördjupad kunskap om finansiella system och starka ledaregenskaper.

  Studenter intresserade av denna typ av examen kan ha möjlighet att ta kurser på nätet om de har många krav på sin tid eller i-person. För att börja ansökningsprocessen, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.