Keystone logo

7 Master Program i Energilagstiftning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i juridik
 • Handelsrättsliga studier
 • Energilagstiftning
Studiefält
 • Studier i juridik (7)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Energilagstiftning

  För studenter som vill specialisera sig på en sektor av lag när de fortsätter sin forskarutbildning, är en Master i energilagen ett växande område som ger eleverna nya möjligheter inom den lagliga arbetsmarknaden efter examen. Ett masterprogram kräver rigorös studier och noggrann forskning, men kan vara en språngbräda till större karriärmöjligheter i framtiden.

  &nbsp

  Vad är en Master i energilagen? Elever i jakten på en examen i energi lagen kommer ofta studera ämnen som energireglering, olja och gas lag och miljörätt. Masterprogram kräver ofta omfattande forskningstimmar och presentation av ett examensarbete för examens erhållande. Energijuridikstudenter kommer att studera betydelsen av att kontrollera och reglera energianvändningen och hur man reparerar situationer där energianvändningen har dåligt skötta.

  &nbsp

  Utbildningsprogram inom energilagstiftning finns runt om i världen, och ofta inkluderar folkrättsliga ämnen som kan öppna dörrar för jobb på olika kontinenter i världen. Med fler organisationer blir medvetna om sin miljöpåverkan, kan jurister energi får genomslag i mer än bara den juridiska sektorn.

  &nbsp

  Att uppskatta kostnaden för en Master i energilagen programmet kommer att komma ner till att jämföra terminspriser från en skola till en annan. Varje institution sätter sina egna priser för avgifter och undervisning som bygger på storleken på deras program, efterfrågan på sina kurser och andra variabla faktorer.

  &nbsp

  Efter examen kan studenterna bedriva ett antal olika karriärfält. Vanliga karriäralternativ för Master i Energy Law akademiker inkluderar offentliga politiska tjänstemän, forskare och lärare. Vissa elever går även på att öva lag som advokater som fokuserar på miljö- och naturenergirelaterade frågor.Arbetstillfällen finns internationellt för studenter som inbegriper folkrätten i sin herres kurser.

  &nbsp

  När eleverna leta efter mer information om Master i Energy Law program, kan online resurser vara till hjälp för att välja rätt koncentration. För att ansöka på webben, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.