Keystone logo

45 Master Program i Humaniorastudier Litteratur Engelsk litteratur 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Litteratur
  • Engelsk litteratur
Studiefält
  • Humaniorastudier (45)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Humaniorastudier Litteratur Engelsk litteratur

Efter avslutad kandidatexamen, många väljer att fördjupa sina kunskaper inom det valda ämnesområdet med en magisterexamen. Dessa program brukar ta mellan 1-3 år att slutföra, ofta med möjlighet att studera heltid eller deltid.

Vad är en Master i engelsk litteratur? Denna examen är populär för nyutexaminerade samt personer med erfarenhet som vill stärka sina praktiska kunskaper med en akademisk grund. En Master i engelsk litteratur är en examen som normalt studerar skriven engelska berättelser i förhållande till deras litterära och kulturella sammanhang. Eleverna kan studera olika verk av en mängd olika författare, skriven på en rad historiska perioder. Denna grad kombinerar typiskt litteraturteori, läsförståelse och kritik, lingvistik och philogy. Vid slutet av utbildningsprogrammet kommer studenterna ofta krävs för att producera och försvara en skriftlig akademisk avhandling om ett ämne relaterat till sina studier.

En magisterexamen i engelsk litteratur vanligtvis innebär inte bara läsförståelse, men det kan också låta eleverna utveckla avancerade skriftliga och muntlig kommunikation, analytisk förmåga och en förståelse för hur farkosten en framgångsrik berättelse. Dessa färdigheter förbereda de studerande för arbete i en mängd olika områden och skapar en stark grund för vidare akademiska sysselsättningar.

Kostnaden för en magisterexamen kan variera inom vida gränser baserade på den valda skolan, dess läge och längden på programmet. Kontakta specifika akademisk institution för att diskutera undervisning kostnader och ekonomiskt stöd.

Slutföra en magisterexamen i engelsk litteratur kan tillåta dig att vara berättigad att undervisa relaterade kurser vid en högskola eller universitetsnivå. Många akademiker också ofta hitta arbete inom media, journalistik, skriva och publicera.Tack vare de praktiska kunskaper som lärs ut i utbildningsprogrammet, många också hitta arbete i reklam, PR, marknadsföring och en rad andra till synes mindre relaterade områden.

Flexibiliteten och överkomliga för att studera på nätet har skapat en ökning av tillgängliga program över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.