Keystone logo

35 Master Program i Engelska studier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Språkstudier
 • Engelska studier
Studiefält
 • Humaniorastudier (35)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Engelska studier

  En magisterexamen är avsedd för studenter som redan har avslutat sina grundutbildningar men vill fortsätta utveckla akademiska färdigheter. Dessa program kräver vanligtvis en eller två år av heltidsstudier. För att göra examen måste studenten vanligtvis slutföra ett slutprojekt som visar kompetens med kursmaterial.

  Så vad är en master i engelska studier? Det är ett examensprogram som främjar förståelsen för det engelska språket och dess inverkan. Studietema innehåller ofta en djupgående analys av språkets ursprung och etymologi samt dess globala inverkan. Studenter kan lära sig om dominerande västerländska kulturer som har antagit engelska och hur det har påverkat moderna affärer, politik, lag och konster. Mycket av kursen kan innehålla kritiska läs- och skrivövningar.

  Under utbildningen utvecklar eleverna sina analytiska och kritiska tänkande färdigheter.De lär sig att överväga informationskällor och utvärdera nyanser av mening och äkthet. Studenter kan bli mycket bättre författare och förbättra sina offentliga talande färdigheter som de utvecklar tekniker för att informera och övertala publiken.

  Undervisningsutgifterna beror på institutionen. De som är intresserade bör kontakta universitetens behörighetsavdelningar. Studenter uppmanas också att budgetera för resor och levnadsutgifter medan de går på college.

  Efter avslutat ett av dessa program kan utexaminerade gå in i arbetskraften förberett för jobb som kräver tydlig kommunikation. Många blir utbildare och har alternativ på olika nivåer av offentlig och privat utbildning. Kandidater kan skriva professionellt som bidragsgivare i återkommande publikationer eller som frilansjournalister. Vissa fokuserar även på att skapa egna litteratur. Reklamföretag kan också anställa dessa yrkesverksamma för att arbeta i marknadsföring.

  För att hitta rätt program är det viktigt att överväga så många alternativ som möjligt. Du kan dra nytta av onlinekollegor som är flexibla för att övervinna geografiska begränsningar. Dessa program ger ofta ett utmärkt värde. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.