Keystone logo

3 Master Program i Ergonomi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Designstudier
 • Ergonomi
Studiefält
 • Designstudier (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Ergonomi

   En magisterexamen är en högre examen som vanligtvis ger studenter en fördjupad förståelse av ett ämne eller område. Det framgångsrika slutförandet av en kandidatexamen är normalt en förutsättning, och programmet tar vanligtvis mellan 1-3 år att slutföra. Efter avslutad, är examen i allmänhet ses som en expert inom sitt område.

   Vad är en Master i ergonomi? Under programmet kan eleverna studera hur människor interagerar med produkter, system och miljöer som utgör deras dagliga liv. Detta innebär vanligtvis avancerade studier i människors hälsa och beteende, identifiering av ergonomiska risker i olika produkter och miljöer, och en användarcentrerad syn på produkt- och systemutveckling skapelsen. Vissa program kan kräva praktik och / eller en avhandling.

   Ergonomi är en snabbväxande och konkurrensutsatt område. Därför kan få en Master i Ergonomi ger dig en konkurrensfördel i en intressant och efterfrågade yrke.Den kombinerade kunskap i mänsklig psykologi, fysiologi, system- och produktdesign lämnar ofta akademiker beredd att ta itu med de intrikata utmaningar för att skapa en optimalt fungerande världsmarknad.

   Studielandet, val av skola och längden på programmet alla påverkar den totala kostnaden för en magisterexamen. Kontakta utbildningsinstitution direkt för information om undervisning och möjligheter ekonomiskt stöd.

   Som utbildad ergonom, kan studenter kunna arbeta inom områden som hälsovård, luftfart, säkerheten på arbetsplatsen, kärnsäkerhet och produktdesign. De har ofta möjlighet att arbeta för stora företag eller som konsulter inom både den offentliga och den privata sektorn. En magisterexamen i ergonomi är också vanligt det första steget till att bli certifierad som en registrerad ergonom och / eller få medlemskap i regionala och nationella yrkesorganisationer.

   Att göra en online magisterexamen kan ge de studerande den flexibilitet de behöver för att kombinera studier med andra åtaganden, vilket ger dem en chans att dra nytta av en internationell utbildning oavsett bostadsort. För mer information, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.