Keystone logo

8 Master Program i ESL 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Språk
 • Engelska
 • ESL
Studiefält
 • Språk (8)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i ESL

  Magisterexamen är en högskoleexamen som följer efter avslutad kandidatexamen på grundnivå. Det ger en djupare granskning av ett akademiskt ämne som så småningom kan leda till doktorsexamen eller öppna ett professionellt område för att främja karriärintressen.

  Vad är en Master i ESL? Denna magisterexamen ger utbildning för dem som vill lära sig engelska som andraspråk. På den här nivån finns det vanligtvis praktisk och professionell utbildning tillsammans med forskningskomponenter. Kurserna fokuserar ofta på klassrumssituationer, undervisningsmetoder, användning av datorer och ny teknik för att hjälpa andra att lära sig språk, forskningsverktyg och metoder och grammatik. Vissa kan önska att ta valbara kurser i undervisning till barn, kultur, litteratur och film.

  Studerande som slutförde en Master i ESL har vanligtvis uppnått starka undervisningsförmåga. De kan också utveckla interpersonella färdigheter och forskningsförmåga. Dessa färdigheter kan tillämpas på de flesta branscher och yrken.

  Kostnaderna för Master i ESL-program kan fluktuera, beroende på skolan, dess plats och längden på det erbjudna programmet. Det kan ta mellan ett till två år för att slutföra graden.

  Kandidater av Master i ESL-program är främst inriktade på att undervisa engelska till icke-modersmål. De kan hitta positioner som lärare i offentliga och privata institutioner på alla utbildningsnivåer runt om i världen samt i internationella organ och inhemska och multinationella privata företag. Bortsett från undervisning kan de också bli rådgivare och forskare för förlag, skolor och företag. eller författare till ESL-läroböcker eller annat läromedel. Andra branscher där utexaminerade arbeten kan omfatta resor och turism, kulturförmedling eller översättningstjänster.

  Magisterexamen i ESL finns tillgängliga över hela världen som campusbaserade eller online-lärande alternativ och kan också kombinera de två. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.