Keystone logo

17 Master Program i Europarätt 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i juridik
 • Nationella juridikstudier
 • Europarätt
Studiefält
 • Studier i juridik (17)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Europarätt

  För att få tillgång till ett större utbud av spännande karriärer väljer många studenter att fortsätta sina utbildningar efter att ha avslutat en kandidatexamen genom att anmäla sig till ett masterprogram. Att slutföra en magisterexamen kan ge eleverna specialkunskaper inom det professionella området efter eget val.

  Vad är en mästare i europeisk rätt? Som namnet antyder, ger denna typ av program eleverna expertkunskap om lag i Europa genom att erbjuda kurser om ämnen som juridikmekanik. Studenter kan studera olika typer av lag, inklusive skatter, konsument-, internet- och bolagsrätt, för att ge dem en bredare förståelse av ämnet. Detta program ger studenterna en övergripande förståelse för hur lagen fungerar både nationellt och internationellt.

  Som med alla magisterprogram hjälper en mästare i europeisk rätt eleverna att utveckla en färdighetsuppsättning som kan vara användbar både inom karriärområdet och personliga ansträngningar. Utmärkt forsknings- och organisatorisk kompetens kan hjälpa en elev att sticka ut på arbetsmarknaden, medan kommunikationsförmåga kan vara användbar i alla aspekter av livet.

  Det finns inget fast pris för en magisterexamen. Kostnaden varierar mellan skolor, särskilt mellan universitet i olika länder, och om kurser tas personligen eller online, eftersom priserna skiljer sig drastiskt.

  Studenter som får en mästare i europeisk rätt kan få tillgång till en intressant och varierande mängd olika jobb. Att bli en statlig tjänsteman är ett tilltalande jobb för många, medan andra tar ställning som advokater, antingen på nationell eller internationell nivå. Vissa hittar jobb som lärare att uppfylla, medan andra föredrar att söka yrken som domstolsansvariga. Karriärer som statliga rådgivare kan också vara tillgängliga.

  En magisterexamen kan tjäna antingen online eller personligen. Beroende på studenternas scheman kan online-lektioner ge dem den flexibilitet de behöver för att balansera sin utbildning med sitt personliga liv. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.