Keystone logo

39 Master Program i Företagsekonomi Affärer Företagsekonomi 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Företagsekonomi
  • Affärer
  • Företagsekonomi
Studiefält
  • Företagsekonomi (39)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Företagsekonomi Affärer Företagsekonomi

Magisterexamen är avsedd att ge de studerande att fortsätta sin utbildning efter att ha avslutat ett grundutbildningen. De kunskaper och färdigheter som erbjuds av en magisterprogram syftar till att förbereda de studerande för att hoppa rakt in i en framgångsrik karriär.

Vad är en Master i Business Economics? Detta ämnesområde är en bransch som är särskilt inriktad på tillämpningen av ekonomi, eftersom det hänför sig till driften av ett företag. Företagsekonomi studenter tar ofta en kombination av kurser från både ekonomi och affärsprogram. Dessutom finns det många nödvändiga sociopolitiska studier, inklusive antropologi, psykologi och offentlig ekonomi.

Business är en av de mest givande områdena för att bygga en karriär i, men det kan vara en bransch som är svårt att bryta sig in. Studera företagsekonomi gynnar studenter genom att tillhandahålla en unik vinkel fokus som ofta gör dem tilltalande för företagen.innehavare magisterexamen tjänar oftast mycket högre löner och ofta mer eftertraktade.

Kostnaden för att tjäna en magisterexamen kan variera en hel del. Skolan och program du väljer kommer att påverka undervisning och andra kostnader. Din studielandet också ändrar kostnaden. Innan du går med i en företagsekonomisk program, är det ganska klokt att forskning krävs bekostnad.

De flesta av de yrken som är tillgängliga för utexaminerade från företagsekonomiskt område är i analyser. Ekonomiska experter hjälpa bedöma marknaden, rekommendationer och påverka beslutsfattandet. Det är möjligt att arbeta som en investeringsrådgivare, marknadsundersökningar specialist, affärsanalytiker, eller bankdirektör. Om du är intresserad av ledningen, är det också möjligt att bli en chef för finansiering. Magisterexamen är vanligtvis krävs för att börja på hög nivå affärs ekonomi jobb.

Om du är intresserad av att tjäna en examen i företagsekonomi, börja med att hitta det program som är rätt för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.