Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 11 Masterexamina i Förlagsverksamhet 2023

11 Master Program i Förlagsverksamhet 2023

overview

En magisterexamen är en akademisk benämning skänkt dem som tar den schemalagda kurser i ett visst område och framgångsrikt slutföra programmet. Magisterprogram bygger vanligen på utbildningen stiftelsen förvärvats i en relaterad kandidatexamen program.

Precis vad är en Master i Publishing? Denna omfattande utbildningsprogrammet ger en solid pedagogisk grund i praktiskt taget alla områden av publicering, från en historisk översikt av branschen att en noggrann genomgång av ny teknik. Studenter i ett sådant program bör räkna med att se över ett brett spektrum av både traditionella och elektronisk publicering överväganden och ytterligare uppmärksamhet ges ofta till etik, redaktionell utformning, upphovsrättslagar och överväganden och allmän marknadsföring och affärsmetoder. Vissa program betonar få högre roller inom förlagsbranschen, och tenderar att fokusera på områden som budgetering, kontraktsförhandlingar och ekonomi, bland annat.

Studenter som framgångsrikt få en Master i Publishing i allmänhet kan kommandot högre lön än deras kandidatexamen hållande karriär konkurrenter och är också normalt anlitade över, och kan säkra högre positioner än de som håller mindre grad.

Det finns ingen kostnad för att erhålla en magisterexamen i publicering. Studiekostnaderna varierar kraftigt från skola till skola och program till program baserat på faktorer som prestige institutionen och där, geografiskt, är det program som erbjuds, så kontakta varje skola av intresse att erhålla specifik undervisning informationen.

Framgångsrika utexaminerade av dessa program är förberedda för högt betalda arbete i en mängd olika positioner och områden. Många akademiker går vidare för att hitta arbete som redaktörer, affärsmän, marknadsförare eller formgivare, medan andra väljer att fokusera på den tekniska sidan av industrin och säker arbete i en IT-relaterad eller teknisk kapacitet.

Om en magisterexamen i förlags är något du skulle vilja veta mer om, granska de stora utbildningsmöjligheter tillgängliga genom vår omfattande globala databas av program. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

read_more

filters

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i marknadsföring
 • Förlagsverksamhet
fields_of_study
 • Studier i marknadsföring (11)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format