Keystone logo

22 Master Program i Energistudier Energiteknik Förnybar energiteknik 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Energistudier
  • Energiteknik
  • Förnybar energiteknik
Studiefält
  • Energistudier (22)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Energistudier Energiteknik Förnybar energiteknik

Vanligtvis tar en magisterexamen en till tre års dedikerad doktorandstudie att slutföra. Vissa program kräver att eleverna tar en omfattande tentamen eller skriver en avhandling tillsammans med att uppfylla vissa kredittimmar.

Vad är en Master i Renewable Energy Engineering? Det är studiet av tvärvetenskapliga färdigheter som är nödvändiga för att utforma, optimera och utvärdera den tekniska och ekonomiska livskraften hos förnybara energikällor och system. Vanligtvis, matte, naturvetenskapliga och ingenjörsvetenskapliga studenter med ett särskilt intresse för förnybar energi njuter av en doktorsexamen i förnybar energi teknik. Medan man är inskriven i ett sådant program, kan eleverna befinner sig i kurser som dynamik av fluidiska energianordningar, risk- och pålitlighetsteknik, teknikhantering, strukturell integritet och beräkningsvätskedynamik för förnybar energi.

Många kandidater utvecklar oberoende lärandeskap som krävs för fortsatt professionell förbättring och ny kompetens på högsta nivå. Studenter kan behöva konfrontera några av världens största utmaningar idag. De kan lära sig att undersöka och analysera stora mängder information och utveckla innovativa idéer för att lösa dessa frågor. Dessa färdigheter gör det möjligt för akademiker att fungera på en hög nivå i samhället.

När det gäller forskarutbildning kan kostnaderna skilja sig åt beroende på program och universitet. Personer ska göra forskning när de letar efter en lämplig studieperiod. Admissionskontoret kan ge mer information om kostnaden för närvaro.

En mängd olika sysselsättningsmöjligheter kan förväntas över hela världen, eftersom företag är incitament att söka och utveckla förnybara ersättare för nuvarande fossila bränsletekniker. Eftersom de flesta program förbereder eleverna för karriär inom ingenjörsindustrin i allmänhet och särskilt förnybar energiindustrin, har individer vanligtvis kunskap och färdigheter för att kvalificera sig för ett brett utbud av jobb. Kandidater kan hitta anställning som fältingenjörer, energirevisorer, växtingenjörer, förnybar energi planerare för lokala och statliga regeringar eller förnybara energisystemintegratorer för hem och företag.

Program för förnybar energi finns på universiteten runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.