Keystone logo

45 Master Program i Förvaltning inom den kreativa sektorn 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i management
 • Förvaltning inom den kreativa sektorn
Studiefält
 • Studier i management (45)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Förvaltning inom den kreativa sektorn

   En magisterexamen är en avancerad akademisk prestation tilldelad dem som framgångsrikt slutförde en förutbestämd kurs i ett visst område eller bransch, och används ofta som en steg för att erhålla en högre lön eller mer avancerad examen.

   Vad är en Master i Creative Industries Management? Denna grundliga och omfattande studieperiod tar ungefär två år att slutföra för de flesta studenter och lär dem en rad kritiska färdigheter som är nödvändiga för att framstå som ledande inom utövande, visuell och interaktiv konster. Studerande i en kreativ industri ledarskapsutbildning bör förvänta sig en grundlig studie av marknadsföring, ledning, ekonomi, projektledning och lagar och etik när de relaterar till medier, reklam, konst och spel.

   Framgångsrika kandidater från en mästare i Creative Industries Management-programmet är förberedda för framgång i en mängd olika lönsamma globala positioner och kan generellt leda högre löner än de som saknar examen eller de som bara innehar kandidatexamen.

   Det finns ingen förutbestämd kostnad för att slutföra ett sådant program. Lärare baserar sig snarare på flera faktorer, bland annat prestige i skolan som erbjuder programmet och storleken och den geografiska regionen genom vilken den tas.

   Studenter som framgångsrikt tjänar en Master i Creative Industries Management är utrustade med de kunskaper som behövs för att ta ett brett sortiment av globala positioner inom media och kreativa industrier. Många examensinnehavare fortsätter arbeta inom samhällskunskap, oberoende medieorganisationer, webbdesignföretag eller i spel, medan andra fokuserar sin uppmärksamhet på andra områden som värderar starka entreprenörskap, som bank och finans. Andra använder dock graden som ett medel för att erhålla en ännu högre.

   Många utbildningsalternativ finns globalt för dem som vill ha en magisterexamen inom kreativ branschledning. Många elever i avlägsna områden väljer att anmäla sig till online-program på grund av den höga flexibiliteten de erbjuder. Vår databas är ett bra ställe att utforska de många pedagogiska alternativen som finns, så sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.