Keystone logo

3 Master Program i Familjeföretag 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Företagsekonomi
 • Familjeföretag
Studiefält
 • Företagsekonomi (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Familjeföretag

   En magisterexamen är perfekt för studenter som vill främja sina studier i en mer specifik ämnesområdet än ett grundutbildningen kan oftast ge. Detta program är en stor uppföljning av en kandidatexamen och oftast tar upp till två år att slutföra.

   Vad är en Master i familjeföretag? Denna grad program lär raffinerade affärskompetens inom ramen för familjedynamik. Eleverna lär sig att utveckla en effektiv finansiell strategi, förmögenhetsförvaltning portfölj och politik för att göra affärer. Några av de viktigaste aspekterna av familje företagsledning tydligt identifiera roller och ansvar för varje medlem, upprättande av effektiv kommunikation och skapa balans mellan affärslivet och familjelivet. Eleverna lär sig att slå samman de intressen som familjen med rikedom förvärv för att utveckla en stark framtid för alla.

   Studenter som tjänar denna magisterexamen är bättre förberedda att möta de unika utmaningar med att äga ett familjeföretag. De förstår vikten av att skapa balanserade familjära relationer under körning framgångsrika affärsresultat.

   Undervisning och avgifter i samband med detta program varierar mellan institutioner. Kontrollera med antagning avdelningar av högskolor du är intresserad av att delta.

   Affärs- och karriärmöjligheter vid slutförandet av detta program kan vara oändlig. Akademiker har möjlighet att starta egna familjedrivna företag inom området för sina personliga och ekonomiska intressen. Vissa akademiker kan fastställa investerings företag eller tillhandahålla finansiella tjänster till privatpersoner och företag, medan andra kan luta mot teknologiindustrin eller skapa produktlinjer anpassade till nischmarknader. Familjer har fria tyglar över sin framtid och vilka företag strävar de vill uppnå.

   Online program finns tillgängliga för yrkesverksamma och de som är intresserade av längre distans. Genom att utöka sökningen till att omfatta online-alternativ, ökar du din pool universitet samt din entré potential. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.