Keystone logo

30 Master Program i Mode Fashion Business 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Mode
  • Fashion Business
Studiefält
  • Mode (30)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Mode Fashion Business

En magisterexamen kan expandera arbetsutsikterna för eleverna som går in i programmet. De som önskar utöva vissa karriärvägar eller doktorandstudier kan behöva en magisterexamen.

Vad är en mästare i modebranschen? Lär dig om lyx och modeaffärer tillsammans med varumärkeshantering och design innovation med detta examen. Vissa kurser fokuserar speciellt på journalistik, media, ledning och / eller teknik. Programdeltagare kan välja sin specifika kursväg bland de erbjudna programmen och skräddarsy sedan sina kurser. Lär dig om alla aspekter av branschen från branding och media till teknik och kvalitetsprodukter. Vanligtvis kan kursen slutföras på ett år på tre eller fyra villkor.

Programmen uppmuntrar studenterna att hålla sig ajour med frågor och utveckling inom modebranschen. Effektiva kommunikationsförmåga och kritiskt tänkande kan sträcka sig utöver kursen och i alla aspekter av elevernas liv. Dessa färdigheter gör det möjligt för forskare att vara aktuella inom sitt område och personliga liv.

För att ta reda på den exakta kostnaden för programmet, undersöka de tillgängliga alternativen för att urskilja vilket program och universitet som passar bäst för din personliga budget. Kontakt skolor för information om stipendier, bidrag och andra former av finansiellt stöd också.

En mästare i modebranschen kan öppna dörrarna för nya möjligheter inom modebranschen. Studenter har bedrivit karriärvägar i modejournalistik, lyx och mode varumärkeshantering, mediebranschen, lyxbutik, reklam och många andra. Dessutom har många företag, med det allt globala samhället och interaktiviteten bland världsmarknaderna, omstrukturerat för att erbjuda nya möjligheter att bygga sitt varumärke och öka sin marknadsandel. Med modeindustrins ständigt föränderliga landskap ökar möjligheterna till en unik arbetsställning med hjälp av dessa färdigheter någonsin.

Fortsätt en examen online eller genom att fysiskt delta i ett av flera universitet som erbjuder dessa program över hela världen. För att starta processen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.