Keystone logo

66 Master Program i Filmproduktion 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Scenkonst
  • Filmvetenskap
  • Filmproduktion
Studiefält
  • Scenkonst (66)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Filmproduktion

En mästare 's examen är en forskarskola examen ofta bedrivs strax efter grundutbildningen. Denna grad visar en behärskning av ett specifikt ämne och i allmänhet leder till en karriär inom ett närliggande område.

&nbsp

Vad är en Master i produktion? Denna speciella herre 's examen är inriktad på film och TV-produktion, och i allmänhet tar två till tre år att slutföra. Läroplanen kommer att variera från program till program, även om de flesta skolor kräver huvudklasser som främjar kreativitet och teknisk utbildning, exempelvis filmkonst, regi och produktion. Andra kurser kan innehålla filmteori, mediestudier och manusskrivande. Som ett resultat, är akademiker i dessa program ofta väl bevandrad i de många färdigheter som krävs för att producera film och TV.

&nbsp

Det kanske mest anmärkningsvärda fördelen med denna grad är den höga nivån på praktisk inlärning och uppleva läroplanen ger eleverna.Denna väg studie förbereder de studerande för snabba, spännande värld av media, film och tv. Många program betona vikten av praktiska, erfaren baserat lärande genom att kräva studenter att delta i praktik och grupparbeten. På detta sätt, studenter som bedriver graden kan lokalisera deras specifika karriär intressen och börja samla ihop värdefull arbetslivserfarenhet.

&nbsp

Kostnaden för att uppnå en Master i Produktionen varierar. Vissa program är dyrare än andra, beroende på deras placering och storlek. För mer specifik information om antagning och registrering kostnader, kontakta enskilda skolorna direkt.

&nbsp

En mästare 's examen i produktionen kan tjäna till att förbereda dig för ett obegränsat antal karriärer, tydligast i filmen och tv-branschen.Vissa program kan ha en viss bana i åtanke för studenter, men akademiker är i allmänhet väl förberedda för ett brett spektrum av yrken, inklusive karriärer som film- och TV-producenter, kollaboratörer för medieproduktion samt film- och TV företagsledare. Vissa studenter har gått vidare till bläs sin egen väg genom att sätta sin kreativitet att använda och bilda fristående projekt.

&nbsp

Om du är intresserad av att söka upp skolor som erbjuder Master i produktionsprogram, kan vår databas vara en ovärderlig resurs. Vår lista över program världen kan hjälpa dig att hitta och tillämpa den skola som bäst matchar dina mål. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.