Keystone logo

3 Master Program i Filosofi, politik och ekonomi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Samhällsvetenskap
 • Filosofi, politik och ekonomi
Studiefält
 • Samhällsvetenskap (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Filosofi, politik och ekonomi

  Tjänar en magisterexamen utsätter eleverna till en värld av möjligheter. Dessa speciella grader ibland kallas examen grader eftersom deras program är vanligtvis reserverad för dem som redan har examen och fick en kandidatexamen.

  Vad är en Master i filosofi, politik och ekonomi (PPE)? Denna flerskiktade examen ger studenterna en omfattande översikt över de tre ovan nämnda ämnesområden. Ämnen som jämförande regering, tillgång och efterfrågan, etik och statsvetenskap kommer att diskuteras utförligt. Det övergripande målet med programmet är att visa eleverna hur de tre separata akademiska områden påverkar och skiljer sig från varandra. Fler kurser inom historia, sociologi och litteratur kan också krävas för examen från vissa program.

  De som tjänar en magisterexamen kan förvänta sig att skörda en mängd fördelar efter examen.Många studenter, särskilt de som redan är anställda, tjäna högre löner och få tillgång till ett ökat antal karriärmöjligheter.

  Kostnaden för att tjäna en magisterexamen kommer att bero på en mängd faktorer. Geografiskt läge och institutionella priser har den mest djupgående inverkan på programkostnaderna. För ytterligare information, ska eleverna kontakta sitt program för val direkt.

  Efter att ha tagit denna grad, de flesta studenter väljer att arbeta i det akademiska området. En stor del av dem väljer att bli professorer eller lärare. De kan också förväntas publicera litteratur och ge kommentarer på relevanta frågor. Många professorer föredrar att ägna större delen av sin tid åt forskning olika ämnen och ämnen. En liten andel av studenter väljer att arbeta för statliga myndigheter, hjälpa tjänstemän fatta viktiga ekonomiska beslut.

  Du kommer att ha ett brett spektrum av pedagogiska alternativ att välja mellan när det gäller att tjäna denna grad; vissa föredrar att tjäna sin examen helt online. Om du vill veta mer om dina alternativ, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.