Keystone logo

8 Master Program i Finansrätt 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i ekonomi
 • Finans
 • Finansrätt
Studiefält
 • Studier i ekonomi (8)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Finansrätt

  En magisterexamen ger studenterna möjlighet att gräva djupare i specifika områden av deras valda ämnet. Studenter som deltar i ett magisterprogram har ofta möjligheter att interagera med proffs som är experter inom sitt område. Vissa program är inriktade på att studenterna direkt ur sin grundutbildning medan andra utvecklas med yrkesverksamma i åtanke.

  &nbsp

  Vad är en Master i finansrätt? Om du funderar på en karriär som finansiell professionell eller om du redan är anställd och vill ytterligare dina färdigheter, kan detta program vara en bra match. Ämnen studie kan inkludera finansrätt, civilrätt, internationell handel, corporate finance, corporate governance och strukturerad finansiering. Andra ämnen kan omfatta dokumentanalys och tolkning, ekonomisk teori, och behavioral finance. Klasser kan täcka bank på internationell nivå, i detaljhandeln eller investerings inställningar och centralbanks.

  &nbsp

  Studenter i detta program njuta av många fördelar, bland annat möjligheten att arbeta med expertinstruktörer och duktiga proffs som redan är etablerade i branschen. Övriga förmåner finns i utvecklingen av de färdigheter mest eftertraktade av arbetsgivarna. Dessa färdigheter inkluderar dokumentanalys och tolkning, förtrogenhet med rättsliga och reglerande litteratur, och manusförfattande lämpliga i detta område.

  &nbsp

  De individer som är intresserade av att delta i programmet bör kontakta skolorna individuellt för att få undervisning och avgifts scheman. Dessa kostnader kan variera från en skola till en annan, särskilt som vissa läroanstalter ligger över internationella gränser.

  &nbsp

  Akademiker är väl förberedda för jobb inom finansbranschen, särskilt de där fördjupad kunskap och väl finslipat kunskaper krävs.Programmen kan resultera i en mycket specialiserad inriktning som förbereder studenter för att hålla högsta nivå jobb inom investment banking, företagsfinansiering, handel och värdepappersföretag, och internationella affärer.

  &nbsp

  Individer som vill förbereda sig för vidare framgång inom finansbranschen eller finslipa ett område av specialisering kan forska deras alternativ i programlistan. Efter att lokalisera specifika program av intresse, fyll ledningen formen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.