Keystone logo

5 Master Program i Flygplansunderhåll 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Luftfart
 • Flygplansunderhåll
Studiefält
 • Luftfart (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Flygplansunderhåll

  En magisterexamen är en examen som tas efter en student avslutar sin grundutbildning. Vanligtvis väljer studenter att få denna grad när de vill bli expert på sitt område eller när de vill ha bättre jobbmöjligheter.

  Vad är en mästare i underhåll av flygplan? En Master i flygplan underhåll är en grad som erbjuds de studenter som försöker komma in i luftfartsindustrin, särskilt civil luftfartssektorn. Detta gäller för alla kommersiella och personliga flygbolag. Denna grad är vanligtvis utformad för att bana väg för studenter att bli chefer i en rad olika program för luftfartsförvaltning. Eleverna kommer ofta att lära sig ett analytiskt och praktiskt tillvägagångssätt, så att de kan möta alla utmaningar av luftfartsunderhåll, till exempel att följa föreskrifter, genomföra inspektioner, göra reparationer och arbeta i en stressig och snabb takt.

  När eleverna avslutar sin examen inom luftfartsunderhåll har de vanligtvis blivit lärda att stiga till utmaningar. Dessutom kan de lära sig att analysera ordentligt och använda sina kritiska tänkande färdigheter att arbeta i branschen. De tenderar också att få ledarskapsförmåga för att hjälpa dem att ta ansvar.

  Det finns inga uppsatta kostnader när det gäller att nå en magisterexamen. Det här varierar beroende på var eleverna befinner sig och vilken skola de väljer. När man bestämmer sig för en skola är det viktigt för eleverna att kontrollera priset innan de begås.

  När det gäller att bli en mästare på underhåll av flygplan finns det många jobb som kan öppna sig. Magisterexamen används oftast för karriärutveckling, men kandidater som går in på fältet kan försöka jobba som chef för luftfartsunderhåll eller som pedagog. Chefen för luftfartsförvaltningen skulle övervaka de lag som underhåller flygplanet. Som utbildare kan akademiker lära andra om säkerhets- och underhållsprotokoll som inbegriper flygplan.

  Som tekniken går framåt väljer många studenter att ta sina kurser online. För dem som söker en Master i underhåll av flygplan kan online-klasser vara tillgängliga, samt klasser i lokala universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.