Keystone logo

13 Master Program i Flygsäkerhet 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Luftfart
 • Flygsäkerhet
Studiefält
 • Luftfart (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Flygsäkerhet

  En magisterexamen är ett långsiktigt mål som många studenter trycker på. Denna kvalifikation kan göra det möjligt för en student att betraktas som en expert på sitt eller hennes ämnesområde. Efter kandidatexamen kan det vara slutet på en studerandes utbildning, eller det kan leda till doktorandprogram.

  Vad är en master i flygsäkerhet? En master i flygsäkerhet är vanligtvis tänkt att hjälpa till att träna SMS-chefer för att leda de administrativa förändringarna i sin bransch. Eftersom teknik utvecklas inom flygcirklarna tenderar företagen att behöva arbetstagare som är kvalificerade att arbeta med sina säkerhetsprotokoll och system. Studenter läser generellt hur man övervakar och förbättrar flygsäkerheten. Denna grad kommer normalt att ta två år att slutföra efter fyra år som grundutbildning.

  Förutom en solid karriär lär eleverna ofta kunskaper i förvaltning, interpersonell kommunikation och ledarskap. Utan dessa färdigheter kan höga jobb vara svåra att utföra.

  Kostnaden för en MA i flygsäkerhet kan variera beroende på skolan och platsen. Varje land har sina egna standarder för prissättning liksom institutionerna själva. Det är viktigt att göra forskningen i förväg.

  En magisterexamen inom flygsäkerhet kan öppna dörren för många olika karriärmöjligheter. Med de färdigheter som lärdes kan studenter hitta sig som säkerhetschef, säkerhetsutredningschef eller säkerhetschef. För att fylla dessa jobb skulle en person vara skyldig att vara ansvarig för utveckling, förbättring och till och med utplacering av säkerhetsprotokoll för flygindustrin. Han eller hon skulle vara kvalificerad för att hjälpa sitt företag att uppfylla alla säkerhetskrav och standarder.

  Klasser kan tas online eller personligen på ett universitet. Det finns också många skolor som erbjuder online kurser. Dessa är ofta bäst lämpade för studenter som kanske inte kan göra det till campus. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.