Keystone logo

27 Master Program i Flygteknik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Flygteknik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (27)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Flygteknik

  En magisterexamen är en studieenhet som vanligtvis tar ett till två år att erhålla. Studenterna kan bygga på kompetens, kunskap och erfarenhet inom sina utvalda studier för att främja karriär och konkurrera om högre betalande jobb.

  Vad är en master i flygteknik? Målet med dessa program är att bygga på väsentliga begreppsmässiga, forsknings- och analytiska färdigheter för problemlösning och samarbete med kamrater inom teknikområden. Kursstudier kan omfatta flygnavigerad navigering och teknik, satellitdesign, avancerade beräkningsmetoder, flygteknisk framdrivning och grundläggande tekniska uppgifter. Studenter kan önska att kombinera ett program med ytterligare spår i relaterade ämnen eller fortsätta att bedriva ett doktorandprogram.

  Att slutföra ett program inom flygteknik kan erbjuda många fördelar och öppna dörren till en mängd olika potentiella karriärmöjligheter. Effektiv kommunikation, korrekt tillämpning av teoretiska färdigheter och exponering för globala tekniska miljöer kan alla hjälpa till att förbereda eleverna att konkurrera om mer givande positioner inom sitt område.

  Kostnaden för att ta ett program kan variera beroende på skolort och utvalda kurser. Studenter som är intresserade av ett program bör kontakta sin institution med frågor om kostnader och ytterligare krav.

  Att uppnå en examen inom flygteknik kan hjälpa eleverna att säkra ett stort antal uppfyllande positioner. Potentiella flyg- och rymdmöjligheter är konsulteringsingenjörer, systemingenjörer, tillverkningsingenjörer, industriingenjörer, maskiningenjörer, elektrotekniker, maskinvaruingenjörer, arkitektoniska chefer, flygoperatörer och lärare. Många ingenjörer hittar jobb inom relevanta branscher som federala myndigheter, militärer, flygproducenter, högskolor och universitet, forskningsorganisationer och konsultföretag.

  Fortsatt utbildning kan förstås vara en utmaning att balansera ibland. Kurser erbjuds internationellt med heltid och deltid alternativ för att rymma alla typer av studenter. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.