Keystone logo

2 Master Program i Folkmusik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Scenkonst
 • Musik
 • Folkmusik
Studiefält
 • Scenkonst (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Master Program i Folkmusik

  Många studenter väljer att finslipa sina musikaliska talanger genom att tjäna en kandidatexamen i musik. Vad är nästa steg? En Master i folkmusik tillåter eleverna att fokusera sina studier på ett visst musikaliskt fält, och även resa till särskilt universiteten för att få en autentisk utbildning i utvecklingen av traditionell musik.

  Vad är en Master i folkmusik? Efter att ha avslutat en kandidatexamen i ett närliggande musikalisk fält, kan eleverna inrikta sina studier på folkmusik genom instrument eller röst. Innan du ansöker, studenten visa ofta deras musikaliska talang framför en panel av domare. Programmet har en tendens att fokusera på historia och teknik, och oftast kulminerar i en performance eller turné där eleverna kan utföra framför en rad olika målgrupper. Studie varar cirka två år.

  Tjänar en magisterexamen i folkmusik kan hjälpa eleverna att få en djupare förståelse för traditionella musikinstrument och vokala tekniker.Det är också ett bra sätt för eleverna att behärska sina musikaliska talanger och dela dem med världen.

  Den slutliga kostnaden för att tjäna en Master i folkmusik varierar med institutionen och program detaljerna. Eleverna kommer att vilja faktor i bekostnad av instrument, privat utbildning och resor för föreställningar, kan kostnaden för vilken vara skild från undervisning. Forskning ditt program val noga för att förstå vad som är och inte är involverad i undervisning.

  Akademiker med en magisterexamen i folkmusik kan fortsätta att utföra professionellt i trupper över hela världen, antingen på instrument eller som vokalister. Vissa akademiker kan välja att föra en doktorsexamen och undervisa folkmusik vid läroanstalter som gymnasier och universitet. Tjänar en magisterexamen kan utsätta studenter och hög profil möjligheter för musikaliska framträdanden över hela världen.

  Eleverna kan ofta ansöka online, även om de kan behöva för att resa till sin skola i valet eftersom en del av ansökningsprocessen är vanligtvis en prestation framför domare. För mer information, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.