Keystone logo

85 Master Program i Forskning om utbildning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Forskning om utbildning
Studiefält
 • Pedagogik (85)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Forskning om utbildning

  En magisterexamen är resultatet av år av studier i ett kandidatprogram. En sådan examen kvalificerar akademiker som experter på ett visst område och kan sätta dem på rätt väg mot att tjäna doktorsexamen.

  Vad är en master i utbildningsforskning? Detta examensprogram kan förbättra elevernas forskningsfärdigheter som de avser utbildningsteorier och system. Studenter ska kunna utbilda sig med en fördjupad förståelse för hur man bedriver och analyserar sin egen forskning för att göra förbättringar i pedagogiska och akademiska program. Obligatoriska kurser i detta program kan innehålla klassisk testteori, inferentiell statistik, organisatorisk teori, datainsamling, parameteruppskattning och utvärderingsdesign.

  En utbildningsforskningsgrad ska förbereda kandidater för arbetskraften. Genom sina kurser kan eleverna förbättra sina analytiska, kommunikations- och teamfärdigheter, vilket kan hjälpa dem att säkra ett jobb inom forskningsområden efter examen.

  Det finns många faktorer, till exempel om en student kan begå ett heltidsschema som kan påverka programkostnaderna. Det bästa sättet för studenter att helt förstå kostnaderna är att nå ut till skolan efter eget val för mer information.

  Kandidater med en utbildningsforskningsgrad ska kunna hitta arbete inom en rad olika områden och organisationer, inklusive universitet, finansinstitut, skoldistrikt, ideella organisationer eller andra näringsliv. De kan hitta arbete som lärande direktörer, utveckla nya läroplaner för skolor att följa, eller tjäna som rådgivare eller rådgivare, hjälpa till att tillämpa forskningsresultat på verkliga situationer. Andra potentiella karriär inkluderar dataanalytiker, forskningskoordinator, utbildningsadministratör, ledande forskare och mätrådgivare.

  Online-utbildningsprogram är tillgängliga på skolor runt om i världen. Dessa program kan vara särskilt attraktiva för elever som har heltidsjobb, bor i landsbygdsområden eller på annat sätt inte kan åta sig till traditionella skolplaner. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.